Ξεπέρασαν και τον εαυτό τους στον ΣΚΑΪ με αδιανόητα fake news για την Αχτσιόγλου (video)

Όχι απλά απόκρυψη ή ελλιπής προβολή, αλλά το «άσπρο μαύρο» έκαναν στον ΣΚΑΪ, σε μία ακόμα προσπάθεια να ασκήσουν αντιπολίτευση στην κυβέρνηση. Το παραπάνω αδιανόητο συνέβη στο δελτίο ειδήσεων του σταθμού, όπου παρουσιάστηκαν δηλώσεις της υπουργού Εργασίας, Έφης Αχτσιόγλου με τρόπο όχι απλά λάθος, αλλά εσκεμμένα αντίθετο.

Έγραψαν λοιπόν στο «σούπερ» της συνέντευξης το εξής «Αχτσιόγλου: Δεν θα δοθούν αναδρομικά στους συνταξιούχους». Και παρότι προέβαλαν αναλυτικά όσα είπε η υπουργός Εργασίας, και ενώ από πουθενά δεν προκύπτει αυτό που ισχυρίστηκε ο σταθμός,

η ατάκα έμεινε για να συνοδεύσει το ρεπορτάζ.

Κάτι τέτοιο βέβαια προκάλεσε την αντίδραση του υπουργείου Εργασίας, το οποίο εξέδωσε ανακοίνωση κάνοντας λόγο για αντιπολιτευτικές σκοπιμότητες που στόχο έχουν να διαστρεβλώσουν την αλήθεια, εφευρίσκοντας δηλώσεις που ποτέ δεν έγιναν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας: Ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ διαστρεβλώνοντας, για μία ακόμη φορά, πλήρως την πραγματικότητα απέδωσε, με τίτλο στο δελτίο ειδήσεών του, φράση την οποία ουδέποτε είπε η Υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Έφη Αχτσιόγλου, σε σημερινή συνέντευξή της.

Συγκεκριμένα, ο τίτλος του σταθμού ανέφερε «ΑΧΤΣΙΟΓΛΟΥ: ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ». Η συγκεκριμένη φράση ποτέ δεν ειπώθηκε από την Υπουργό Εργασίας στη συνέντευξή της στο ραδιόφωνο “News 247” την οποία χρησιμοποίησε ο ΣΚΑΪ.

Είναι προφανές ότι ο συγκεκριμένος τηλεοπτικός σταθμός για να εξυπηρετήσει αντιπολιτευτικές σκοπιμότητες δεν διστάζει να διαστρεβλώσει πλήρως την αλήθεια, ακόμα και να επινοήσει δηλώσεις που ποτέ δεν έγιναν.

Ο σταθμός φερέφωνο της ΝΔ οφείλει τουλάχιστον να είναι συνεπής στην πιστή απόδοση των δηλώσεων και των πραγματικών γεγονότων.

Keywords
Τυχαία Θέματα