Ξέφυγε… ο Βράνιες με απίστευτη ανάρτηση που έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων (εικόνες)

Αυτή η ανάρτηση του Όγκνιεν Βράνιες ξεπερνάει το όριο της αντιπαλότητας και είναι λογικό να έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων στο διαδίκτυο και όχι μόνο.

Ο βόσνιος αμυντικός – ο οποίος έχει προκαλέσει και στο παρελθόν θυελλώδεις αντιδράσεις με post του, που έχουν κυρίως ως στόχο τον Ολυμπιακό, τους παίκτες του αλλά και τους οπαδούς της πειραϊκής ομάδας – προχώρησε σε μια νέα ανάρτηση που ξεπερνά κατά πολύ τα όρια της

αντιπαλότητας δύο συλλόγων.

Ο διεθνής παίκτης της Άντερλεχτ θεώρησε σκόπιμο να δημοσιεύσει τέσσερα μικρά παιδιά ηλικίας 10-12 ετών που προβάλλουν τα γεννητικά τους όργανα και συνόδευσε τη συγκεκριμένη φωτογραφία με το όνομα της «Θύρας 7» και emoticons που γελάνε.

Οι αντιδράσεις που προκάλεσε για πολλοστή φορά ήταν εκρηκτικές.

Αυτή τη φορά ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ ξέφυγε. Μιλάμε για έναν γνωστό παίκτη με χιλιάδες followers, ανάμεσα στους οποίους βέβαια υπάρχουν εκατοντάδες μικρά παιδιά. Ο οπαδισμός και ο φανατισμός είναι φαινόμενα ευρέως διαδεδομένα στο ελληνικό ποδόσφαιρο και αθλητισμό και πολλοί πρωταγωνιστές είτε εντός, είτε εκτός αγωνιστικών χώρων φροντίζουν μέσω αναρτήσεών τους στα social media να ενισχύουν τις σχέσεις με τους οπαδούς της ομάδας με την οποία έχουν συνδεθεί.

Δείτε τη νέα ανάρτηση του Βράνιες με την εικόνα θολωμένη για ευνόητους λόγους:

Όπως είχε λάβει πολλά «μπράβο» o Όγκνιεν Βράνιες για το μήνυμα-συμπαράστασης του προς τον ελληνικό λαό μετά τις φονικές πυρκαγιές, όταν και έγραψε… «Την συμπαράσταση μου στον Ελληνικό λαό για το δράμα που παίρνει και κουράγιο στις οικογένειες των θυμάτων. Ξέρω τι είναι να χάνεις το σπίτι σου και αγαπημένους σου ανθρώπους», έτσι τώρα αυτή η συμπεριφορά του θα πρέπει να «καυτηριαστεί» από όλους. Διότι είναι πολλοί αυτοί που την επικροτούν, λόγω της αντιπαλότητας που έχουν με τον Ολυμπιακό.

Anderlecht ziet Ognjen Vranješ vertrekken https://t.co/JCDq6BDHCc pic.twitter.com/YzsWb8K8KG

— Voetbal24.be (@voetbal24be) 7 Αυγούστου 2018

Anderlecht, bir dönem Elazığspor ve Gaziantepspor forması da giyen Ognjen Vranjes’i transfer etti. pic.twitter.com/qfHBAFWwhK

— Transfer Merkezi ™ (@TransferMerkez) 20 Ιουνίου 2018

Keywords
Τυχαία Θέματα