«Ξαναχτύπησε» με νέο μήνυμα ο Σώρρας – «Κυκλοφορώ ανάμεσά σας» (video)

«Ξαναχτύπησε» με ένα ακόμη ηχητικό μήνυμα ο καταζητούμενος Αρτέμης Σώρρας, κατά τη διάρκεια του οποίου εξαπολύει τα πυρά του κατά πρώην συνεργατών του, ειρωνεύεται τις αστυνομικές αρχές που δεν τον έχουν συλλάβει ακόμα, ενώ εμφανίζεται ως ο μόνος άξιος συνομιλητής του… Ντόναλντ Τραμπ.

Δείτε επίσης: Νέα εμφάνιση Σώρρα:

Καλεί σε… πόλεμο με εξώδικα (video)

«Μένω ανάμεσα στο Προεδρικό Μέγαρο και του Μαξίμου. Εκεί που οι μπάτσοι δεν ψάχνουν και είμαι μια χαρά. Πηγαίνω κάθε δεύτερη, τρίτη μέρα βόλτα στο βασιλικό κήπο και χαιρετάω τους αστυνομικούς. Μου λένε και “‘καλημέρα’», αναφέρει μεταξύ άλλων ο Αρτέμης Σώρρας στον παραληρηματικό του μονόλογο.

Δείτε επίσης: «Ξαναχτύπησε» ο Σώρρας με απειλητικό μήνυμα – «Κερατάδες, προδότες…» (ηχητικό)

Στο μήνυμά του ο καταζητούμενος «σωτήρας» αναφέρει πως έχει αλλάξει την εξωτερική του όψη, σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «Έχω αλλάξει και λίγο την όψη μου, όχι με πλαστική χειρουργική. Για αυτό και με χαιρετάνε οι άνθρωποι. Για αυτό όμως δεν ανεβάζω και βίντεο. Αν βγάλω κάτι θα είμαι πρωτοσέλιδο στα κανάλια και τις εφημερίδες».

Σε άλλο σημείο του μηνύματός του, αναφέρει τον λόγο για τον οποίο μιλάει χαμηλόφωνα στις ηχητικές παρεμβάσεις του: «Προφανώς και τα μηνύματα δεν είναι ψεύτικα. Μιλάω σιγά γιατί η φωνή μου έχει ένα χαρακτηριστικό μέταλλο».

Παράλληλα, επιτίθεται κατά των ηγετικών στελεχών της «Ελλήνων Συνέλευσις», χαρακτηρίζοντάς τα ως «προδότες» και «ανίκανους», ενώ δηλώνει πως είναι ο μόνος που μπορεί να αντιμετωπίσει τον Ντόναλντ Τραμπ:

«Ποιος μπορεί να κάτσει να συνομιλήσει με τον Τραμπ; Θα πάει εκεί ο ανθρωπάκος θα του πει καμιά μα… και θα τον διώξει. Και άμα του ζαλίσει πολύ τα πα… μπορεί να του ρίξει και το αεροπλάνο. Έχετε υπογράψει για το καθεστώς και δεν έχετε κάνει τίποτα για την Ελλήνων Συνέλευσις. Γκρεμίζεις τον Σώρρα; Γκρεμίζεις και την Ελλήνων Συνέλευσις».

Το σχετικό βίντεο από την τηλεόραση του Alpha:

Keywords
Τυχαία Θέματα