«Βρέχει» προβλήματα στη χώρα – Μία νεκρή με κινητικά προβλήματα στην Μεσσηνία

Μία νεκρή και σοβαρά προβλήματα αφήνουν πίσω τους οι βροχοπτώσεις και οι ισχυρές καταιγίδες που έπληξαν πολλές περιοχές της χώρας.

Η νεκρή γυναίκα εντοπίστηκε στην ημιυπόγεια κατοικία της, στον οικισμό Πήδημα Μεσσηνίας και φέρεται να αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα.

Οι έντονες καταιγίδες στην περιοχή είχαν ως αποτέλεσμα να έχει διακοπεί η ηλεκτροδότηση ενώ οι τοπικοί άρχοντες τονίζουν ότι θα ζητήσουν την κήρυξη «έκτακτης ανάγκης».

Επί ποδός όλη τη νύχτα ήταν -και παραμένει- η Πυροσβεστική Υπηρεσία στην περιοχή της Θεσσαλονίκης

εξαιτίας της έντονης βροχόπτωσης.

Μέχρι στιγμής έχουν γίνει εκατοντάδες κλήσεις για αντλήσεις υδάτων από σπίτια υπόγεια και ισόγεια κυρίως στον Δήμο Θερμαϊκού.

Σε περισσότερες από είκοσι περιπτώσεις χρειάστηκε να επέμβει η Πυροσβεστική για να βοηθήσει κυρίως ηλικιωμένους, προκειμένου να απομακρυνθούν από ισόγεια σπίτια, ενώ πέτρες και χώματα, συνθέτουν το σκηνικό σε πολλούς δρόμους που δέχθηκαν μεγάλες ποσότητες νερού.

Αυτή την ώρα κλειστός είναι ο επαρχιακός δρόμος Επανομής- Ν. Μηχανιώνας, στη συμβολή των οδών Πολυτεχνείου με Βάρναλη και γίνεται άντληση των συσσωρευμένων υδάτων προκειμένου να δοθεί και πάλι στην κυκλοφορία.

Keywords
Τυχαία Θέματα