Βενεζουέλα: Διαδηλωτές έκαψαν ζωντανούς δύο ανθρώπους (video)

Μαίνονται τα επεισόδια στη Βενεζουέλα, με την κατάσταση να ξεφεύγει τον έλεγχο, καθώς σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο TeleSUR διαδηλωτές έκαψαν ζωντανούς δύο ανθρώπους.

Right-wing opposition protesters set fire to a Chavista’s family kiosk (small business) in Caricuao, Caracas. pic.twitter.com/TveiGs1jP5

teleSUR English (@telesurenglish) July 19, 2017

Συγκεκριμένα, οι αρχές ανακοίνωσαν ότι ερευνούν τις συνθήκες θανάτου του Έκτορ Ανουέλ στο Πουέρτο ντε λα Κρούζ. Όπως αναφέρουν πληροφορίες από τοπικά Μέσα, το θύμα ήταν συνεπιβάτης σε μοτοσικλέτα, που προσπάθησε να περάσει από μπλόκο οπαδών της αντιπολίτευσης. Εκείνοι φέρονται να απείλησαν να τον κάψουν ζωντανό μαζί με τον οδηγό της μηχανής, ο οποίος επιτάχυνε απότομα για να ξεφύγει από το πλήθος, με αποτέλεσμα ο Ανουέλ να πέσει στο οδόστρωμα. Οι διαδηλωτές τον ξυλοκόπησαν και στη συνέχεια του έβαλαν φωτιά, σύμφωνα με όσα μεταδίδει το TeleSUR.

Σύμφωνα και πάλι με το TeleSUR, αντιπολιτευόμενοι διαδηλωτές φέρεται να έβαλαν φωτιά σε ακόμα έναν άνδρα σε σταθμό του μετρό στο Καράκας του οποίου η τύχη παραμένει μέχρι στιγμής άγνωστη.

Keywords
Τυχαία Θέματα