Βαριές απειλές σε γήπεδο: «Γαμ$#@$% τσιγγάνε» (video)

Διαστάσεις έχει πάρει στην Αυστραλία το περιστατικό με τον Ντιν Μπουζάνη και τον Μπεσάρ Μπερίσα, στην αναμέτρηση της Melbourne City κόντρα στη Melbourne Victory.

Ο άλλοτε πορτιέρο του Άρη αλλά και της Λίβερπουλ, ήταν έξαλλος με τον αντίπαλο επιθετικό, όταν εκείνος πανηγύρισε μπροστά του για το γκολ που που έκρινε το μεγάλο ντέρμπι στο Etihad Stadium και χάρισε

τη νίκη στη Victory.

Νωρίτερα, με το σκορ στο 0-0, ο Μπουζάνης είχε αποκρούσει πέναλτι του Αλβανού φορ και οι δυο τους είχαν λογομαχίες σε κάθε ευκαιρία.

Όταν πλέον ο ρέφερι, έπειτα και από συνεννόηση με τους βοηθούς του, αποφάσισαν να κατακυρώσουν το αυτογκόλ του Μάνι Μούσκατ, σε φάση στην οποία ο Μπερίσα ήταν εκτεθειμένος, το πράγμα ξέφυγε, με τον πορτιέρο της City να τον αποκαλεί «γαμ#$%#$ τσιγγάνο».

Η ομάδα του, θεώρησε σωστό ν’ απολογηθεί εκ μέρους του και ν’ αναφέρει ότι θα υπάρξει και προσπάθεια επικοινωνίας του Μπουζάνη με τον Μπερίσα, ενώ, έγινε λόγος ακόμα και για υποβολή του τερματοφύλακα σε μαθήματα ώστε να καλύψει τα όποια κενά έχει αναφορικά με την ερμηνεία εκφράσεων, όπως αυτή που ξεστόμισε και η οποία έχει ρατσιστικό περιεχόμενο.

Πηγή: gazzetta.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα