«Τρέλανε» κόσμο ο Αντετοκούνμπο στο Παρίσι και με τις ποδοσφαιρικές ικανότητές του (video)

Οι Μιλγουόκι Μπακς βρίσκονται στο Παρίσι για το παιχνίδι με τους Σάρλοτ Χόρνετς το βράδυ της Παρασκευής (24/01), στο πλαίσιο της World Tour του ΝΒΑ, με τα αδέρφια Αντετοκούνμπο να δείχνουν πως ξέρουν και από… μπάλα. Ο Γιάννης είχε την ευκαιρία να βρεθεί στα αποδυτήρια της Παρί Σεν Ζερμέν. Υπενθυμίζεται ότι ο Νεϊμάρ καλωσόρισε τον «Greek Freak» μ’ ένα ξεχωριστό μήνυμα.

Γιάννης και Θανάσης

Αντετοκούνμπο έδειξαν επί γαλλικού εδάφους πως έχουν ευχέρεια και στο ποδόσφαιρο, μέσα στο γήπεδο της Παρί Σεν Ζερμέν. «Τρέλαναν» τον κόσμο με τις ικανότητες τους. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ένα από τα πρόσωπα που έχουν τραβήξει τα βλέμματα στο ταξίδι των Μπακς στο Παρίσι.

The @Bucks take the pitch!

#NBAParis
: Friday, 1/24
: Bucks / Hornets
: 3pm/et, @NBATV pic.twitter.com/RPArSATvvl

NBA (@NBA) January 22, 2020

Ο «Greek Freak» και οι συμπαίκτες του είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν τα αποδυτήρια της Παρί Σεν Ζερμέν. Η γαλλική ομάδα είχε φροντίσει, μάλιστα, να παρέχει από μία εμφάνιση σε κάθε παίκτη των «ελαφιών», με το όνομά τους. Έτσι, ο έλληνας αστέρας του NBA είχε τη δική του εμφάνιση με τον αριθμό «34» και όπως θα δείτε από τις αντιδράσεις του το απόλαυσε δεόντως.

Δεν παρέλειψε και εκεί να κάνει και κόλπα με την μπάλα, δείχνοντας και τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες.

NBA x PSG @PSG_inside welcomes the @Bucks to Paris with custom jerseys and gear! #NBAParis pic.twitter.com/irUTXKM7Ie

NBA (@NBA) January 22, 2020

«Θα μπορούσα άνετα να είμαι στα αποδυτήρια με Νεϊμάρ και Εμπαπέ»

Ο Giannis, αφού πρώτα είχε κάνει μία επίδειξη των ικανοτήτων του και στο ποδόσφαιρο, δήλωσε με ενθουσιασμό στην κάμερα των Μπακς: «Το έχω, θα μπορούσα να είμαι ποδοσφαιριστής, αλλά επέλεξα το μπάσκετ και το μπάσκετ επέλεξε εμένα. Θα μπορούσα άνεατα να είμαι σε αυτά τα αποδυτήρια, μαζί με τον Νεϊμάρ και τον Εμπαπέ και να αγωνιζόμαστε στο Champions League. Αυτό δεν είναι τίποτα για μένα… ».

Qui aurait cru voir ça un jour ?#Giannis #Antetokoúnmpo #thegreekfreak #Bucks #Milwaukee #PSG #parcdesprinces #icicestparis #NBAParis pic.twitter.com/qMSJMPqSjG

— Kévin Jäger Parisiens du Bataillon d’exploration (@Kevinjaeger972) January 22, 2020

Les @Bucks en visite au Parc des Princes #psg #NBAParis Giánnis Antetokoúnmpo @Giannis_An34 est présent #NBAParisGame pic.twitter.com/b57QaLXVc7

— Bruno Salomon (@bruno_salomon) January 22, 2020

Πηγή: «Τρέλανε» κόσμο ο Αντετοκούνμπο στο Παρίσι και με τις ποδοσφαιρικές ικανότητές του (video) - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα