Τραγωδία στην Καλλιθέα: Από τις αναθυμιάσεις πέθαναν οι δύο ηλικιωμένες

Οι δύο γυναίκες έπασχαν από σύνδρομο DownΟι υπόλοιποι ηλικιωμένοι που διαμένουν στη Στέγη πρόλαβαν και απομακρύνθηκανΣε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται μία ηλικιωμένη

Από αναθυμιάσεις έχασαν τη ζωή τους οι δύο ηλικιωμένες γυναίκες στην Καλλιθέα, οι οποίες έπασχαν από σύνδρομο Down, όταν εκδηλώθηκε φωτιά στη Στέγη Πρόνοιας Γερόντων στην Καλλιθέα νωρίς το πρωί του Σαββάτου.

Ερωτηματικά για το πώς ξεκίνησε η πυρκαγιά

Η φωτιά ξεκίνησε από το υπόγειο, από το δωμάτιο στο οποίο φιλοξενούνταν άτομο με σύνδρομο Down, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ.

Παράλληλα,

έχει οριστεί πραγματογνώμονας που θα ερευνήσει αν επρόκειτο για βραχυκύκλωμα, ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο να υπήρχε καντήλι αναμμένο, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.

Οι δύο γυναίκες εγκλωβίστηκαν στο υπόγειο, όπου βρισκόταν το δωμάτιό τους, ενώ μία ακόμη που βρισκόταν στον ίδιο χώρο διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός.

Επτά άνθρωποι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Σωτηρία και δύο στον Ευαγγελισμό, ενώ μια γυναίκα νοσηλεύεται με σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο νωρίς το πρωί του Σαββάτου. Για την κατάσβεσή της επιχειρούν 24 πυροσβέστες με 8 οχήματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα