«Βέλη» Τόσκα κατά αστυνομικών και Καμίνη: Τα επαναλαμβανόμενα λάθη θα πρέπει ελέγχονται

Άσκησε κριτική στους επικεφαλής αξιωματικούς για περιστατικά όπως οι επιθέσεις στο κτίριο της Novartis«Ας αλλάξει και καμιά λάμπα και δεν νομίζω ότι τον εμποδίζει κανένας», είπε για τον κ. Καμίνη

Στον απόηχο των επιθέσεων που σημειώνονται τις τελευταίες μέρες σε ολόκληρη τη χώρα για στήριξη στον απεργό πείνας και δίψας, Κωνσταντίνο Γιαγτζόγλου, ο αναπληρωτής υπουργός προστασίας του Πολίτη, μίλησε σε αστυνομικούς όλων των βαθμίδων που είχαν συγκεντρωθεί στο αμφιθέατρο της ΓΑΔΑ.

Ο Νίκος Τόσκας εξέφρασε την έντονη

δυσαρέσκειά του για την αντιμετώπιση αυτών των περιστατικών από την ΕΛ.ΑΣ.

«Δεν είμαι ευχαριστημένος από την αποτελεσματικότητά σας ειδικά σε ότι έχει να κάνει με τη διαχείριση των τελευταίων περιστατικών. Λάθη κάνουν μόνο όσοι εργάζονται. Τα επαναλαμβανόμενα λάθη ωστόσο και η αδιαφορία θα πρέπει να ελέγχονται» φέρεται να δήλωσε ο κ. Τόσκας.

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες άσκησε κριτική στους επικεφαλής αξιωματικούς για το γεγονός ότι σε περιστατικά όπως οι επιθέσεις στο κτίριο της Novartis και την Ισραηλινή πρεσβεία η αστυνομία ήταν απούσα με το αιτιολογικό ότι τα συμβάντα έγιναν στην αλλαγή της βάρδιας.

Παράλληλα, ο κ. Τόσκας αναφέρθηκε και στην επίθεση που εξαπέλυσε ο κ. Καμίνης για τις καταστροφές στο κέντρο της Αθήνας από αντιεξουσιαστές: «Εδώ και καιρό έχω επιλέξει να μην έρχομαι σε δημόσια αντιπαράθεση με τον κ. Δήμαρχο, έχω ζητήσει όμως, από τον κ. Καμίνη να ενεργοποιήσει μέτρα της αρμοδιότητας του τα οποία και κρίνει απαραίτητα για την ασφάλεια. Είναι ένα θέμα που ήθελα να κρατήσω χαμηλά, όμως, έχω χάσει την εμπιστοσύνη μου απέναντι στον συγκεκριμένο άνθρωπο. Πέρα από την πολιτική των καναλιών και των εντυπώσεων υπάρχει και ο χώρος της πράξης. Ας αλλάξει και καμιά λάμπα και δεν νομίζω ότι τον εμποδίζει κανένας, είτε στα Εξάρχεια, είτε και οπουδήποτε αλλού, να ασχοληθεί και με τα θέματα τα δικά του αλλά και με τα βασικά θέματα ασφάλειας τα οποία του ζητάμε να υλοποιήσει».

Keywords
Τυχαία Θέματα