Τον παρεξηγήσαμε τον Άδωνη, δεν ήταν ξεπούλημα το «come and buy Greece»

Μάλλον καταλάβαμε λάθος. Ο Άδωνις Γεωργιάδης όταν δήλωνε σε συνέντευξή του την περασμένη εβδομάδα «come and buy Greece», δεν καλούσε σε ξεπούλημα, τώρα που οι τιμές είναι φθηνές, αλλά έκανε πετυχημένη καμπάνια προσέλκυσης επενδύσεων.

Πώς δεν το αντιλήφθηκαν πολλοί το… κρυφό αυτό μήνυμα του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας, είναι απορίας άξιο, αφού ο Άδωνις… δεν είναι τέτοιος.

«Όταν πάω στο εξωτερικό φοράω τη

φανέλα της Εθνικής Ελλάδος», ισχυρίστηκε σε νέα του συνέντευξη, αυτή τη φορά σε εγχώριο μέσο και για την ακρίβεια στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων και αντέτεινε λέγοντας: «Ξέρετε κανέναν που να θέλει να έλθει να επενδύσει και να του λες: Έλα τώρα που οι τιμές είναι πολύ υψηλές;»

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ υποστηρίζει ότι «και στις δύο συνεντεύξεις του στο CNBC και SKY NEWS» όπου εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι «η αξιολόγηση θα κλείσει» προσπάθησε να στείλει θετικό μήνυμα για την πορεία της χώρας.

Με αφορμή την πρόσφατη τοποθέτηση του κ. Βορίδη ότι «η ΝΔ κακώς ψήφισε το μνημόνιο το 2015» που προκάλεσε την έντονη αντίδραση Μεϊμαράκη, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ δηλώνει ότι «όσοι προσπαθούν να εμφανίσουν τη ΝΔ σε εσωκομματική σύγκρουση δεν θα τα καταφέρουν» και υποστηρίζει ότι «η ΝΔ είναι μία φάλαγγα που έχει αναλάβει την ιστορική ευθύνη να διασώσει τη χώρα από τα δεινά του ΣΥΡΙΖΑ».

Keywords
Τυχαία Θέματα