Το «βιολί του» ο Φωκάς: Και οι «Αγανακτισμένοι» φώναζαν το σύνθημα

Δεύτερος γύρος «επανόρθωσης» των όσων είπε το Σάββατο στο πλαίσιο του συλλαλητηρίου των οπαδών του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη, για τον Αριστείδη Φωκά. Μετά την παρουσία του στην εξέδρα των ομιλητών, όπου «πιάστηκε» από την κάμερα να φωνάζει εν χορώ με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ «να καεί, να καεί, η π@#$$% η Βουλή», ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων προσπαθεί να σώσει… τα άσωστα.

«Επρόκειτο

για… σχήμα λόγου» είπε χθες σε παρέμβασή του στον ANT1, προσθέτοντας ότι το συγκεκριμένο σύνθημα χρησιμοποιείται εδώ και δεκαετίες.

Σήμερα, Δευτέρα, έπιασε από νωρίς δουλειά, βγαίνοντας σε ΣΚΑΪ και ΕΡΤ1, όπου λίγο πολύ επανέλαβε τα όσα είπε και χθες. «Με καλέσατε εδώ για ένα σύνθημα. Το σύνθημα «Βούλγαροι» το έχετε ακούσει να το φωνάζουν στο γήπεδο; Το εννοούν οι φίλαθλοι; Και βέβαια δεν το εννοεί κανένας. Όπως δεν εννοούσαν και οι «Αγανακτισμένοι» το σύνθημα και μετέπειτα έγιναν βουλευτές», είπε χαρακτηριστικά ο Αριστείδης Φωκάς, ο οποίος βεβαίως έλαβε και τη στήριξη του Βασίλη Λεβέντη.

Το πιο ενδιαφέρον βέβαια της συνέντευξης, είναι όταν μίλησε για το όπλο του Ιβάν Σαββίδη, που «δεν είχε δει», δίνοντας… σαφέστατες απαντήσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα