«Το τίμημα στις τηλεοπτικές άδειες ικανοποιεί το κοινό περί δικαίου αίσθημα» (video)

Το υπουργείο δεσμεύεται ότι θα συνεχίσει την απρόσκοπτη συνεργασία με το ΕΣΡΣκοπός η αδειοδότηση των τηλεοπτικών σταθμών «το ταχύτερο δυνατό»

«Με την ομόφωνη απόφαση των μελών του ΕΣΡ «επιβεβαιώθηκε -για ακόμα μία φορά ότι το φάσμα δεν είναι απεριόριστο και ότι πρέπει να καταβληθεί τίμημα για τη χρήση του», επισημαίνει σε δήλωσή του στην Αυγή ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς με αφορμή την απόφαση για χορήγηση επτά τηλεοπτικών αδειών, με τιμή εκκίνησης τα 35 εκατ. ευρώ.

Ο αρμόδιος υπουργός

σημειώνει ότι το συνολικό ύψος του τιμήματος κυμαίνεται στο ύψος αυτού που είχε προκύψει από την περσινή δημοπρασία «ικανοποιώντας το κοινό περί δικαίου αίσθημα».

Ο ίδιος καταλήγει τονίζοντας ότι το υπουργείο του δεσμεύεται ότι θα συνεχίσει την απρόσκοπτη συνεργασία με το ΕΣΡ με κοινό στόχο την αδειοδότηση των τηλεοπτικών σταθμών «το ταχύτερο δυνατό».

Η σπόντα για Star

Στο πλαίσιο της συνέντευξής του στην ΕΡΤ, ο κ. Παππάς αναφέρθηκε στην τιμή εκκίνησης για κάθε μία από τις επτά δημοπρατούμενες τηλεοπτικές άδειες, η οποία τοποθετήθηκε στα 35 εκατ. ευρώ.

Αφού λοιπόν ο τηλεοπτικός σταθμός είχε κατηγορήσει το Δημόσιο ότι έχασε τα δικαιώματα του Survivor, χάνοντας 30 εκατ. ευρώ, πέντε ακόμα εκατομμύρια δεν θα κάνουν διαφορά!

Keywords
Τυχαία Θέματα