Το «τερμάτισε» ο Αμβρόσιος – Αποδίδει τις πλημμύρες στην… αθεΐα του Τσίπρα

Πολλά έχουν ακουστεί τον τελευταίο καιρό περί ευθυνών για τις φονικές πλημμύρες που έπληξαν τη Δυτική Αττική, ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος όμως έχει τη δική του άποψη.

Συγκεκριμένα, αποδίδει τις καταστροφικές πλημμύρες στην… αθεΐα του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα και επιτίθεται μέσω ανάρτησης στην προσωπική του ιστοσελίδα τόσο στον έλληνα πρωθυπουργό, όσο και σε πολλούς από τους υπουργούς της κυβέρνησης.

“Πλην όμως στο άθεο αυτό Κράτος, στο οποίο ζούμε σήμερα, με τους δεδηλωμένους

ως προς την αθεΐα τους Πρωθυπουργό και πολλούς Υπουργούς, κανείς δεν σκέφθηκε να καλέση στο πάνελ του και κάποιο εκπρόσωπο του Θεού, κάποιο εκκλησιαστικό πρόσωπο, ώστε να ακουσθή και της Εκκλησίας η άποψη! Και όμως η άποψη της Εκκλησίας είναι η πιο έγκυρη, όταν κρίνωνται τα φαινόμενα αυτά!

Εκφράζω δε την λύπη μου προς όλους αυτούς τους εκπροσώπους των ΜΜΕ για την περιφρόνηση και την παράβλεψη της Μητρός Εκκλησίας.

Ανοίξτε, λοιπόν, αδελφοί μου την Καινή Διαθήκη, αν βέβαια υπάρχει ακόμη -κρυμμένη και περιφρονημένη- κάπου εκεί σε κάποιο ντουλάπι, συρτάρι κλπ. στο σπιτικό σας. Ανατρέξατε στο κατά Ματθαίον Ευαγγέλιο, κεφάλαιο 24, στ.6-8. Εκεί περιγράφονται διάφορα έκτακτα φυσικά φαινόμενα, τα οποία θα είναι καταστροφικά! Όπως π.χ. πείνα και σεισμοί, που θα επιφέρουν καταστροφές στο φυσικό περιβάλλον! Μεταξύ αυτών πρέπει να εντάξουμε και τους καταποντισμούς. Όλα αυτά θα εκφράζουν την οργή του Δημιουργού Θεού για την αποστασία του δημιουργήματός Του, δηλ. του ανθρώπου”, γράφει χαρακτηριστικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα