Το συγκινητικό μήνυμα του Ρονάλντο για τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον και η συνάντησή τους στο Μάντσεστερ (εικόνες – video)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο όπου βρεθεί υμνεί πάντα τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον και αναγνωρίζει πως οφείλει… πολλά στον πρώην τεχνικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο πορτογάλος άσος κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στο Μάντσεστερ για το παιχνίδι της Γιουβέντους με τους «κόκκινους διαβόλους» για το Champions League δεν έχασε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον «παππού», ανεβάζοντας και ένα συγκινητικό μήνυμα για τον θρύλο του πάγκου της

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

«Ένας μεγάλος προπονητής και πάνω απ’ όλα ένας υπέροχος άνθρωπος. Μου έμαθε τόσα πολλά πράγματα μέσα και έξω από το γήπεδο. Χαίρομαι που σε βλέπω σε καλή κατάσταση, αφεντικό!» έγραψε χαρακτηριστικά στη φωτογραφία την οποία ανέβασε στο instagram.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον και κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου εν όψει του αγώνα της Γιουβέντους με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Ολντ Τράφορντ».

Να θυμίσουμε ότι ο 76χρονος σκωτσέζος τεχνικός αντιμετώπισε ένα σημαντικό πρόβλημα υγεία το προηγούμενο διάστημα. Τον περασμένο Μάιο εισήχθη εσπευσμένα στο Salford Royal Hospital, προκειμένου να υποβληθεί σε επέμβαση εξαιτίας εγκεφαλικής αιμορραγίας.

Μετά από περίπου πέντε μήνες ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον δείχνει να έχει αφήσει πίσω του αυτή την περιπέτεια και πήρε μεγάλη χαρά, βλέποντας και τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Είναι χαρακτηριστικό πως οι δυο τους τα έχουν πει και σε τελικούς του Champions League, όταν ο πορτογάλος αστέρας σήκωνε την κούπα με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά και μετά την κατάκτηση του EURO 2016 από την Πορτογαλία στη Γαλλία.

Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον είναι ένας από τους πρώτους ανθρώπους που τον πίστεψαν ποδοσφαιρικά και φυσικά ήταν εκείνος που τον έφερε στο Μάντσεστερ όταν ο «CR7» αγωνιζόταν στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε ένα έντονο και συγκινησιακά φορτισμένο διήμερο στο Μάντσεστερ. Αποθεώθηκε από τους φίλους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, κάποιοι μπήκαν και μέσα στον αγωνιστικό χώρο για να βγάλουν selfie μαζί τους ή για να έχουν χειραψία μαζί του, ενώ δεν έλειψαν και εκείνοι που του ζητούσαν να επιστρέψει.

Reencuentro y elogios entre Cristiano Ronaldo y Ferguson ➡ https://t.co/3X1y7jgUho pic.twitter.com/a23JJUlj2r

— Diario Olé (@DiarioOle) 24 Οκτωβρίου 2018

Some things never change !!

Keywords
Τυχαία Θέματα