Το συγκινητικό γράμμα στήριξης του Ντε Νίρο στη Μέριλ Στριπ

Άλλος ένας υποστηρικτής της Μέριλ Στριπ και μάλιστα από τους… ισχυρούς, εξέφρασε τη στήριξή του στο πρόσωπο της γνωστής ηθοποιού, με αφορμή την επίθεσή της στον Ντόναλντ Τραμπ.

Ο λόγος για τον Ρόμπερτ ντε Νίρο, έναν από τους γνωστούς πολέμιους του Τραμπ, ο οποίος μέσω μίας συγκινητικής επιστολής που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό People έγραψε τα καλύτερα για την Στριπ, καλώντας τους πάντες να μιλήσουν και να ορθώσουν ανάστημα απέναντι στον εκλεγμένο πρόεδρο της χώρας.

Αναλυτικά ο ντε Νίρο

έγραψε:

«Μέριλ, αυτά που είπες ήταν σπουδαία. Έπρεπε να ειπωθούν και εσύ τα είπες υπέροχα. Σε σέβομαι τόσο πολύ που το έκανες ενόσω ο κόσμος γιόρταζε τα επιτεύγματά σου. Μοιράζομαι και εγώ τις απόψεις σου για τους αλήτες και τους τραμπούκους. Φτάνει πια. Εσύ, με την κομψότητα και την ευφυΐα σου, έχεις μια ισχυρή φωνή -μια φωνή που εμπνέει τους άλλους να μιλήσουν, όπως θα έπρεπε ώστε να ακουστούν οι φωνές τους επίσης. Είναι τόσο σημαντικό να μιλήσουμε ΟΛΟΙ.
Σε αγαπάμε.
Μπομπ»

Σε κάτι αντίστοιχο προέβη και ο πρόεδρος της Ένωσης Ανταποκριτών Ξένου Τύπου, επαινώντας την ίδια για το μέχρι τώρα έργο της και υπερασπίζοντας το δικαίωμά της να εκφράζεται ελεύθερα:

«Ως οργάνωση των δημοσιογράφων, υπερασπιζόμαστε την ελευθερία της έκφρασής σου και απορρίπτουμε οποιαδήποτε έκκληση για λογοκρισία. Σε ευχαριστούμε για την αμέριστη υποστήριξή σου στις τέχνες», αναφέρει η επιστολή.

Keywords
Τυχαία Θέματα