Το στρώμα… τραυμάτισε τον Μαρσέλο – «Ξηλώνονται» οι Αργεντινοί για να πάνε στο Καζάν

Αγωνία επικρατεί στη Βραζιλία για τη συμμετοχή του Μαρσέλο στο παιχνίδι της Βραζιλίας με το Μεξικό για τους «16» του Μουντιάλ και ο γιατρός της «σελεσάο», μιλώντας για τον τραυματισμό του άσου της Ρεάλ Μαδρίτης στο ματς με τη Σερβία, υπογράμμισε ότι… φταίει το στρώμα του ύπνου.

Αυτό φαίνεται πως είναι… υπεύθυνο για τον τραυματισμό του αριστερού μπακ-χαφ της Βραζιλίας και την αντικατάστασή του στο προηγούμενο ματς. Ο γιατρός της εθνικής Βραζιλίας, Ροντρίγκο Λασμάρ, τόνισε ότι ο «Μαρσέλο έχει σπασμό στη σπονδυλική

στήλη, αλλά έχει ήδη βελτιωθεί. Είναι δυνατό να αγωνιστεί στη φάση των “16”. Είναι λίγος ο χρόνος, αλλά είμαι αισιόδοξος».

Ο Ροντρίγκο Λασμάρ επισήμανε, ακόμα, ότι το πιο πιθανό αίτιο για τη ζημιά που υπέστη ο Μαρσέλο είναι το στρώμα, στο οποίο κοιμάται. «Μερικές φορές ένα μαλακότερο στρώμα μπορεί να έχει σχέση» είπε, απορρίπτοντας την ιδέα της κούρασης. «Είναι πιο πιθανό να είναι το στρώμα του ξενοδοχείου», υπογράμμισε χαρακτηριστικά.

****
Χιλιάδες Αργεντινοί και από τη Νότια Αμερική θέλουν να βρεθούν στον αγώνα της εθνικής τους ομάδας στους «16» του Μουντιάλ κόντρα στη Γαλλία και είναι χαρακτηριστικό ότι το κόστος του ταξιδιού πολλών μπορεί να φτάσει έως και τα 100.000 δολάρια
Μετά τη νίκη επί της Νιγηρίας δημιουργήθηκε πανικός, καθώς χιλιάδες Αργεντινοί προσπάθησαν να εξασφαλίσουν αεροπορικά εισιτήρια, να κλείσουν ξενοδοχεία και φυσικά να βρουν εισιτήριο του αγώνα. Οι τιμές εκτοξεύθηκαν και οι λίγες θέσεις στις πτήσεις πωλούνταν σε εξωφρενικές τιμές, για ένα κουραστικό ταξίδι 14.000 χιλιομέτρων, όπως σημειώνει χαρακτηριστικά η «Clarin».
Είναι χαρακτηριστικό ότι οι τιμές στα αεροπορικά εισιτήρια παρουσίασαν αύξηση έως 500% σε σχέση με την προηγούμενη ημέρα των αναζητήσεων, ενώ ανάλογες είναι και οι αυξήσεις στα ξενοδοχεία. Μία ραγδαία αύξηση του κόστους της περιπέτειας, που μπορεί εύκολα να υπερβαίνει τα 100.000 δολάρια.

****
Η Τυνησία νίκησε με ανατροπή 2-1 τον Παναμά για τον 7ο όμιλο του Μουντιάλ σε παιχνίδι που ήταν βαθμολογικά αδιάφορο, αλλά για τους αφρικανούς αυτό το ματς είχε μεγάλη σημασία και πέτυχαν τον στόχο τους. Βλέπετε, η Τυνησία περίμενε να κερδίσει 40 χρόνια σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο, σημείωσε τη δεύτερη νίκη της μετά τη νίκη (3-1) στο ντεμπούτο του εναντίον του Μεξικού στην Αργεντινή το 1978. Όλο το έθνος πανηγύρισε αυτή την επιτυχία και η εθνική ομάδα έφερε εις πέρας την αποστολή που έθεσε η κυβέρνηση στους ποδοσφαιριστές.

Keywords
Τυχαία Θέματα