Το «παρών» στο Α.Τ. έδωσε ο Κουφοντίνας – Συνεχίζονται οι αντιδράσεις (video)

Κανονικά παρουσιάστηκε στο τμήμα ο ΚουφοντίναςΜε τη γυναίκα και τον γιο του πήγε στα μελίσσια τουΕντός και εκτός αντιδράσεις για την άδεια

Στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του, παρουσιάστηκε όπως ορίζει ο νόμος, ο Δημήτρης Κουφοντίνας, που είναι σε 48ωρη άδεια από τις φυλακές Κορυδαλλού.

Δείτε επίσης: «Δίκαιη η 48ωρη άδεια του Κουφοντίνα», τονίζει η Κούρτοβικ (video)

Συγκεκριμένα, το ηγετικό στέλεχος της 17Ν έφυγε από το σπίτι του στον Βαρνάβα Αττικής στις 08:55 το πρωί και παρουσιάστηκε στο Α.Τ. της Νέας Μάκρης στις 09:30, μαζί με τον γιο του Έκτορα.

Δείτε επίσης: Τι προβλέπει

η 48ωρη άδεια του Δημήτρη Κουφουντίνα – Αυστηροί περιοριστικοί όροι

Αφού έδωσε το παρών, ο Δημήτρης Κουφοντίνας σύμφωνα με πληροφορίες, κατευθύνθηκε με την οικογένειά του, προς τον χώρο που είναι τα μελίσσια του. Η οικογένεια και η επαγγελματική του ενασχόληση με τη μελισσοκομία ήταν άλλωστε και οι λόγοι που αιτήθηκε άδεια.

Δείτε επίσης: Ποιους λόγους επικαλέστηκε ο Κουφοντίνας για την 48ωρη άδεια

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις

ΗΠΑ, Βρετανία και Τουρκία, οι χώρες δηλαδή που υπήκοός τους έχει δολοφονηθεί από τη 17Ν έσπευσαν να εκφράσουν την απογοήτευσή τους για την απόφαση αυτή.

Δείτε επίσης: Αντιδράσεις και «απ’ έξω» για την άδεια στον Κουφοντίνα από ΗΠΑ, Βρετανία, Τουρκία

Όπως ήταν αναμενόμενο οι εγχώριες αντιδράσεις συνεχίζονται και σήμερα με πιο πρόσφατη αυτή του Κώστα Μπακογιάννη, ο οποίος εξέφρασε τον φόβο του σχετικά με μία ακόμα ενδεχόμενη δολοφονική ενέργεια της 17 Νοέμβρη ή κάποιας άλλης οργάνωσης.

Δείτε επίσης: «Φοβάμαι ότι θα χρειαστεί να πάω σε μία ακόμα κηδεία θύματος» (video)

«Ουδείς στον δημόσιο διάλογο, δύναται να προτρέπει στη μη τήρηση του νόμου. Σε αυτό πρέπει να μείνουμε», είπε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής και Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκος Παππάς, σχολιάζοντας τις αντιδράσεις στην 48ωρης άδειας στον Δημήτρη Κουφοντίνα.

Δείτε επίσης: Παππάς για Κουφοντίνα: Η Δημοκρατία δεν εκδικείται

Αναφερόμενος κι αυτός στις αντιδράσεις και στη 17Ν, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος εξέφρασε την πεποίθηση ότι τα «κεφάλια» της οργάνωσης δεν έχουν συλληφθεί, αφού η διαλεύκανση της οργάνωσης σταμάτησε με τη σύλληψη της ομάδας που βρίσκεται σήμερα στη φυλακή.

Δείτε επίσης: «Πρώτη έξοδος μέλους της 17Ν έγινε επί πρωθυπουργίας Σαμαρά» (video)

Δείτε επίσης: Πολιτική θύελλα για την άδεια του Κουφοντίνα – Σήμερα περνάει τις πύλες του Κορυδαλλού

Δείτε επίσης: Ο πολιτικός κόσμος σχολιάζει τη χορήγηση άδειας στον Κουφοντίνα

Δείτε επίσης: Μητσοτάκης: Ο Κουφοντίνας καλεί νέους ανθρώπους να γίνουν δολοφόνοι. Αυτό επιβραβεύουμε σήμερα;

Δείτε επίσης: Σφοδρή σύγκρουση Κοντονή – Μπακογιάννη στη Βουλή (video)

Keywords
Τυχαία Θέματα