Το απόλυτο love story: Ο Ψαριανός εξομολογείται τον έρωτά του για το ΔΝΤ

Είναι αλήθεια ότι είχε καιρό να «γίνει θέμα». Και αφού αδυνατεί να προσελκύσει τα φώτα της δημοσιότητας με κάποια πολιτική του πρωτοβουλία/στάση/άποψη εντός ή εκτός Κοινοβουλίου, είπε να το κάνει με τον γνωστό προβοκατόρικο και πλήρως ενδεικτικό των «πιστεύω» του, τρόπο.

Είναι ο Γρηγόρης Ψαριανός, που έρχεται να πλαισιώσει… ιδανικά τον Λυκούργο Λιαρόπουλο, τον παραιτηθέντα -μετά τον σάλο που είχε προκληθεί- τομεάρχη Υγείας του Ποταμιού, ο οποίος είχε γράψει παλαιότερα, «Γερούν γερά! Σπάστου τον τσαμπουκά».

«Λοιπον, και για να τελειωνουμε, Ζ Ή Τ Ω_Τ Ο_Δ Ν Τ ! -συντροφοι αναλγητοι εκβιαστες, τοκογλυφοι, ΜΗΝ κανετε πισω!», έγραψε στο Twitter του ο Ψαριανός.

Αφού τότε, είχαμε ενημερωθεί για τη στάση του Ποταμιού σχετικά με τις διαπραγματεύσεις της ελληνικής κυβέρνησης με τους Θεσμούς, καθώς και τη στήριξή του στους πιο «σκληροπυρηνικούς» εξ αυτών, ο βουλευτής του κόμματος έρχεται για να επιβεβαιώσει τις σχέσεις λατρείας του Ποταμιού, αυτή τη φορά με το ΔΝΤ.

Υ.Γ.: Ευχόμαστε ο έρωτάς τους να μακροημερεύσει και να μας χαρίσει πολλούς μη ανάλγητους, μη τοκογλύφους και μη ιδεοληπτικούς ιδεολόγους, σαν τον ίδιο τον Ψαριανό… Πάντα τέτοια παιδιά!

Keywords
Τυχαία Θέματα