Το «Α-πε-λπι-σί-το» ταξιδεύει στην Καρδίτσα – Αποθέωση στην Κατερίνη (εικόνες – video)

Μετά τα Γιαννιτσά, τις Σέρρες, την Κόρινθο, την Πάτρα, τη Θήβα, την Καλαμάτα και το Αίγιο, η θεατρική παράσταση «Α-πε-λπι-σί-το» γνώρισε την αποθέωση και στην Κατερίνη την Πέμπτη και την Παρασκευή, στις τέσσερις παραστάσεις που δόθηκαν στο θέατρο

«Ευκαρπίδη».

Οι πρωταγωνιστές της παράστασης Λάκης Λαζόπουλος και Σοφία Φιλιππίδου, καθώς και ο υπόλοιπος θίασος δέχθηκαν το ζεστό χειροκρότημα των θεατών, αρκετοί εκ των οποίων περίμεναν στη συνέχεια για να δώσουν και από κοντά τα συγχαρητήρια τους στους συντελεστές της θεατρικής παράστασης.

Το «Α-πε-λπι-σί-το» ανεβαίνει τις σκάλες μιας από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Λάκη Λαζόπουλου, αφού αυτός έγραψε και σκηνοθέτησε την Επιθεώρηση Δωματίου που «σπάει» ταμεία σε όλες τις πόλεις που έχει ταξιδέψει.

Το «Α-πε-λπι-σί-το» ταξιδεύει σήμερα στην Καρδίτσα για δύο και μόνο παραστάσεις, ενώ την Κυριακή θα βρίσκεται στον Βόλο.

Αναλυτικά:

Σάββατο 9/12ΚαρδίτσαΔημοτικό Κιν/θέατρο18:15 και 21:15Κυριακή 10/12ΒόλοςΘέατρο Αχίλλειον18:15 και 21:15

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ:
Γεωργόπουλος Κωνσταντίνος, Κλάδη Άννα, Λαδοπούλου Χριστιάννα, Λάνης Διονύσης, Λέκκα Ιωάννα, Μανδρινός Δημήτρης, Πιτσιλός Βαγγέλης, Σταυρουλάκη Τζίνα, Ταμπακάκης Μιχαήλ.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:
ΚΕΙΜΕΝΟ – ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: ΛΑΚΗΣ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
ΜΟΥΣΙΚΗ: ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΡΑΟΥΝΑΚΗΣ
ΣΚΗΝΙΚΑ: ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΣΜΑΡΑΓΔΗ
ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ: ΜΑΓΔΑ ΚΑΛΟΡΙΤΗ
ΦΩΤΙΣΜΟΙ: ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΜΑΘΙΕΛΗΣ
ΚΙΝΗΣΗ: ΒΑΓΓΈΛΗΣ ΠΙΤΣΙΛΟΣ

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:
Στα κατά τόπους θέατρα και με χρήση πιστωτικής/ χρεωστικής κάρτας: www.viva.gr & στο δίκτυο των συνεργαζόμενων.

Keywords
Τυχαία Θέματα