Το Epsilon ζητάει 690.000 ευρώ από Καραβάτου – Κατσούλη. Όσα έγιναν στο δικαστήριο

Ο τηλεοπτικός σταθμός Epsilon κινήθηκε νομικά κατά των Κατερίνας Καραβάτου – Κρατερού Κατσούλη.

Όπως θυμάστε το ζευγάρι μέσα σε μια μέρα «κόπηκε» από τον σταθμό με την εκπομπή του να ρίχνει αυλαία ξαφνικά. Οι ιθύνοντες του σταθμό με το ζευγάρι βρίσκονται στα δικαστήρια.

Ο σταθμός ζητάει συντηρητική κατάσχεση της περιουσίας των παρουσιαστών και ειδικότερα τη δέσμευση ποσού ύψους 160.000 ευρώ και με αγωγή που τους είχε κάνει

ζητάει 690.000 ευρώ ως αποζημίωση.

Ο Κρατερός Κατσούλης παρευρέθηκε στη δίκη για λίγα λεπτά και η συζήτηση κινήθηκε γύρω από το ποιος είναι ο ιδιοκτήτης του σταθμού σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο.

«Κοιτάξτε, υπήρξε μια διένεξη και τελικά η εκπομπή διεκόπη. Έκτοτε υπάρχουν απαιτήσεις και από τα δύο μέρη. Εμείς ζητούμε αποζημίωση για συκοφαντική δυσφήμηση και ηθική βλάβη με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε το ζευγάρι στα κανάλια, αν και βάσει συμβολαίων απαγορευόταν να προχωρήσουν σε αυτές. Ο κ. Κατσούλης έκανε δηλώσεις ότι το κανάλι δεν πληρώνει το προσωπικό και ότι η εταιρία δεν είναι φερέγγυα. Αντίστοιχα, η κυρία Καραβάτου έκανε δηλώσεις με το ίδιο περιεχόμενο σε γνωστό περιοδικό, ενώ το κανάλι ήταν συνεπές, με καθυστέρηση μόλις 15-20 ημερών. Όταν διασύρεται ένας σταθμός, υπάρχει πρόβλημα γιατί στη συνέχεια δεν μπορούμε να βρούμε εργαζομένους, αρνούνται να έρθουν», δήλωσε ο φοροτεχνικός και σύμβουλος της εταιρίας Ραδιοτηλεοπτική Α.Ε.

Όσο για τον λόγο που το κανάλι διέκοψε τη συνεργασία με το ζευγάρι εξήγησε: «Είχαν πέσει κάτω από το 7%, που ήταν ο μέσος όρος, έκαναν 4,5% σταθερά. Ο κ. Κατσούλης δεν ερχόταν στην εκπομπή επικαλούμενος λόγους υγείας, ενώ το βράδυ πήγαινε στο θέατρο».

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο δικηγόρος του καναλιού ζητώντας τη δέσμευση των εσόδων των εταιριών του ζευγαριού, που έχει κλείσει πλέον νέο συμβόλαιο.

«Τα περιουσιακά στοιχεία είναι μικρά. Αγγίζουν τις 3.000 ευρώ, αλλά ζητάμε να δεσμευθούν οι απαιτήσεις που θα έχουν στο Star. Διεκδικούνται και ποινικές ρήτρες για παράβαση όρων συμβολαίου. Ήταν μια ιδιαίτερα ευαίσθητη περίοδος πέρυσι. Υπήρχε το θέμα των αδειών εθνικής εμβέλειας και αυτή η ιστορία έκανε ζημιά στη φερεγγυότητα του σταθμού», ανέφερε ο δικηγόρος του καναλιού «Ε».

Keywords
Τυχαία Θέματα