Την Τρίτη στον ανακριτή οι τρεις συλληφθέντες για τη δολοφονία του 21χρονου στην Πάτρα

Στον Ανακριτή Πατρών οδηγούνται την Τρίτη οι τρεις αλλοδαποί που συνελήφθησαν ως κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του 21χρονου Πακιστανού στη Λακόπετρα στις αρχές Ιουλίου. Το πτώμα του βρέθηκε μετά από πληροφορίες, πρόχειρα θαμμένο, στη Λακκόπετρα το βράδυ της περασμένης Τετάρτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες στη Θεσσαλονίκη εντοπίστηκε ένα ακόμη άτομο που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση και ο οποίος πήρε επίσης προθεσμία για να απολογηθεί αύριο.

Το χρονικό

Οι

φερόμενοι ως δράστες σκότωσαν τον νεαρό ομοεθνή τους. Στη συνέχεια επικοινώνησαν με την οικογένειά του και ζήτησαν 6.000 ευρώ λύτρα, τα οποία κατάφεραν να πάρουν, παρά το γεγονός ότι ο 21χρονος δεν ήταν πια στη ζωή.

Οι δράστες σκότωσαν τον 21χρονο αμέσως μετά την απαγωγή του. Το πτώμα βρέθηκε σε κατάσταση πολύ προχωρημένης σήψης και ήταν φιμωμένος και δεμένος χειροπόδαρα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, μαρτυρίες και επιβεβαιωμένες πληροφορίες της ΕΛ.ΑΣ αναφέρουν ότι το θύμα εθεάθη την ημέρα της απαγωγής να οδηγεί ο ίδιος το όχημά του, στο οποίο επέβαιναν άλλα δύο άτομα.

Το όχημα βρέθηκε εγκαταλελειμμένο με το κλειδί στη μηχανή στις 10 Ιουλίου, στο Λιμνοχώρι, από άνδρες του Τμήματος Ασφαλείας της Δυτικής Αχαΐας.

Για να πειστεί η οικογένεια να δώσει τα λύτρα, ένας από τους δράστες προσποιήθηκε στον πατέρα του νεκρού, ότι ήταν ο γιος του.

Να σημειωθεί ότι ο εντοπισμός του ενός εκ των συλληφθέντων έγινε στη Δυτική Αχαΐα και των άλλων δύο στη Θεσσαλονίκη. Επίσης αναζητούνται άλλοι δύο. Τα λύτρα καταβλήθηκαν μέσω εταιρείας ταχυπληρωμών.

Οι συλληφθέντες είναι ηλικίας 34, 50 και 21 ετών.

ΠΗΓΗ: thebest.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα