Τι ψιθύρισε ο Σαμαράς στον Καραμανλή στην ομιλία Μητσοτάκη; (video)

Ένα αρκετά ενδιαφέρον περιστατικό γεμάτο αινίγματα σχετικά με το περιεχόμενό του «συνέλαβε» ο τηλεοπτικός φακός κατά τη διάρκεια της ομιλίας του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη από το βήμα της 82ης ΔΕΘ.

Την ώρα, λοιπόν, που μιλούσε στο βήμα ο κ. Μητσοτάκης, προσπαθώντας να αποδώσει κάποια έργα στα πεπραγμένα παλαιότερων «γαλάζιων» κυβερνήσεων, επικαλέστηκε τα ονόματα των Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και Κώστα Καραμανλή.

Ακριβώς εκείνη τη στιγμή και πριν προλάβει ο πρόεδρος

της ΝΔ να ολοκληρώσει την αποστροφή του, ο Αντώνης Σαμαράς ψιθύρισε κάτι στο αυτί του Κώστα Καραμανλή, ο οποίος καθόταν στο διπλανό κάθισμα.

Παραπονεμένος ψίθυρος;

Το τι ακριβώς του είπε δεν είναι σαφές. Ωστόσο, το γεγονός ότι μέχρι εκείνη τη στιγμή, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν είχε αναφέρει το όνομα του Αντώνη Σαμαρά, ίσως έχει σχέση με το περιεχόμενο του «ψιθύρου». Άλλωστε, είναι γνωστό πως οι σχέσεις μεταξύ των Μητσοτάκη και Σαμαρά χαρακτηρίζονται από… πολικές θερμοκρασίες.

Για την ιστορία, αν αυτή είναι η εκδοχή που περιγράφει αυτό που πραγματικά συνέβη, μάλλον «βιάστηκε» ο κ. Σαμαράς να παραπονεθεί, καθώς λίγο αργότερα ο πρόεδρος της ΝΔ αναφέρθηκε και σε αυτόν. Βέβαια, ακόμα και η πιθανή «βιασύνη» του να παραπονεθεί, λέει πολλά…

Το επίμαχο απόσπασμα:

Α.Κ.

Keywords
Τυχαία Θέματα