Τι απαντούν τα ζευγάρια όταν τους ρωτούν αν θα έκαναν «τρίο» (video)

Έχετε σκεφτεί ποτέ να κάνετε τρίο με τον/την σύντροφό σας και αν ναι θα επιλέγατε γυναίκα ή άντρα; Τα παραπάνω ερωτήματα τέθηκαν από την ομάδα The Cut, που δημιουργεί viral βίντεο, σε ζευγάρια διάφορων ηλικιών και σεξουαλικών προτιμήσεων και οι απαντήσεις τους έχουν εξαιρετικό ενδιαφέρον.

Κάποιοι απαντούν κάθετα ότι δεν θα το έκαναν, επισημαίνοντας ότι δεν το έχουν συζητήσει καν μεταξύ τους, ενώ άλλοι ήταν πιο ανοιχτοί σε μια τέτοια πιθανότητα απαντώντας ότι «πιθανόν να το έκαναν» ή ότι «δεν ξέρουν».

Ένα άντρας τονίζει ότι δεν θα το έκανε γιατί δεν του αρέσει να μοιράζεται τη γυναίκα του, ενώ η γυναίκα του απάντησε ότι θα το έκανε πιθανόν πιο εύκολα… στο παρελθόν.

Κάποια από τα ζευγάρια παραδέχονται ότι το έχουν συζητήσει, έχοντας καταλήξει μάλιστα στο αν προτιμούν να συμμετέχει στο τρίο γυναίκα ή άντρας.

Ορισμένα από τα ζευγάρια έχουν πειραματιστεί ήδη, με κάποιους να παραδέχονται ότι ζήλεψαν και άλλους να επισημαίνουν ότι: «Δεν το κάνουμε με άτομα που γνωρίζουμε, δεν φιλιόμαστε και δεν περνάμε το βράδυ μαζί».

Δείτε το βίντεο:

Keywords
Τυχαία Θέματα