Θρίλερ με την έκρηξη στη Γλυφάδα – Βρέθηκαν υπολείμματα δυναμίτιδας στο αυτοκίνητο

Η έκρηξη σημειώθηκε, πιθανότατα, την ώρα που ένας αλλοδαπός άνδρας, αγνώστων λοιπών στοιχείων, μπήκε σε αυτοκίνητο και έβαλε μπροστά τη μηχανήΟ 56χρονος οδηγός έχει τραυματιστεί στα χέρια και στα πόδια και διακομίστηκε με το ΕΚΑΒ στο Ασκληπιείο Βούλας, όπου και νοσηλεύεται με σοβαρά τραύματαΌπως αποδείχθηκε από τα ευρήματα, πρόκειται για εκρηκτικό μηχανισμό, καθώς βρέθηκαν υπολείμματα δυναμίτιδας στο παγιδευμένο όχημαΠαραμένει κλειστή η λεωφόρος
Βουλιαγμένης και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας

Αναστάτωση και πλήθος ερωτημάτων έχει προκαλέσει η ισχυρή έκρηξη, με έναν σοβαρά τραυματία, που σημειώθηκε το πρωί σε αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο σε υπαίθριο πάρκινγκ, στη λεωφόρο Βουλιαγμένης 128, στο ύψος της Γλυφάδας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, η έκρηξη σημειώθηκε, πιθανότατα, την ώρα που ένας αλλοδαπός άνδρας, αγνώστων λοιπών στοιχείων, μπήκε σε αυτοκίνητο και έβαλε μπροστά τη μηχανή.

Ο 56χρονος οδηγός έχει τραυματιστεί στα χέρια και στα πόδια και διακομίστηκε με το ΕΚΑΒ στο Ασκληπιείο Βούλας, όπου και νοσηλεύεται με σοβαρά τραύματα. Από την έκρηξη προκλήθηκε πυρκαγιά σε τέσσερα οχήματα, συνολικά.

Όπως αποδείχθηκε από τα ευρήματα, πρόκειται για εκρηκτικό μηχανισμό, καθώς βρέθηκαν υπολείμματα δυναμίτιδας στο παγιδευμένο όχημα.

Ο αλλοδαπός, μπήκε στο ΙΧ του που ήταν σταθμευμένο, μια Porsche, και όταν πήγε να ανάψει την μηχανή έγινε ανάφλεξη. Η Porsche έχει αυστραλιανές πινακίδες και ο ιδιοκτήτης της, έχει δίπλωμα οδήγησης Αυστραλίας, αλλά αραβικά χαρακτηριστικά.

Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η #πυρκαγιά στα οχήματα επί της Λεωφόρου Βουλιαγμένης στη Γλυφάδα Αττικής.

— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) 1 Μαρτίου 2019

Στο σημείο έσπευσαν 12 πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα, που έθεσαν γρήγορα υπό έλεγχο τη φωτιά.

Σημειώνεται ότι έως αυτή την ώρα παραμένει κλειστή η λεωφόρος Βουλιαγμένης και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Keywords
Τυχαία Θέματα