Θέσεις εργασίας στον Δήμο Παύλου Μελά

Η ∆ημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση ∆ήμου Παύλου Μελά «ΙΡΙΣ» ανακοινώνει την πρόσληψη ωροµίσθιου εκπαιδευτικού – καλλιτεχνικού – διδακτικού προσωπικού για την λειτουργία τµηµάτων – δραστηριοτήτων της επιχείρησης για το σχολικό έτος 2017-2018 µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου, συνολικού αριθµού τριών (3) ατόµων ωροµίσθιου εκπαιδευτικού – καλλιτεχνικού – διδακτικού προσωπικού για τις εξής κατά αριθµό ατόµων ειδικότητες, µε τα αντίστοιχα τυπικά και ειδικά προσόντα καθώς και χρονική διάρκεια σύµβασης οκτώ (8) µηνών.

1 ∆ιδακτικό προσωπικό για Κρουστά (µοντέρνα παραδοσιακά) 1
∆ιδακτικό προσωπικό για Βιολοντσέλο 1 ∆ιδακτικό προσωπικό για Fusing

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ∆ΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ – ∆ΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν συµπληρώσει το 21ο έτος της ηλικίας τους και να µην έχουν υπερβεί το 64ο. Οι υποψήφιοι µαζί µε την αίτησή τους πρέπει να υποβάλλουν υποχρεωτικώς τα εξής δικαιολογητικά:

1. Ευκρινή φωτοαντίγραφο των δύο όψεων του ατοµικού δελτίου ταυτότητας (Άρθρο 1 του Ν.4250/2014).

2. Ευκρινή φωτοαντίγραφο των τίτλων των σπουδών τους συµπεριλαµβανοµένης και της επιµόρφωσης. Σε περίπτωση πτυχίου ή τίτλου σπουδών της αλλοδαπής επίσηµη µετάφραση αυτού στην ελληνική γλώσσα, όπως ορίζουν οι κείµενες διατάξεις (άρθρο 29 Π∆ 50/2001) και αναγνώριση από τον ∆ΟΑΤΑΠ.

3. Βεβαίωση προϋπηρεσίας στο αντικείµενο, η οποία θα πρέπει να έχει επιµερισµένα τα διδακτικά έτη σε ακαδηµαϊκά (πχ 2015-2016) και ανά διδακτική ώρα κατά µήνα (πχ Σεπτέµβριος 69 ώρες). Ως διδακτική εµπειρία νοείται η απασχόληση µε σχέση εργασίας ή σύµβαση έργου στα µουσικά ιδρύµατα, σχολές χορού εποπτείας Υπουργείου Πολιτισµού, Παιδείας και Θρησκευµάτων, σε καθήκοντα συναφή προς το αντικείµενο των προς πλήρωση θέσεων. Η εµπειρία λαµβάνεται υπόψη µετά τη λήψη του βασικού τίτλου σπουδών µε τον οποίο οι υποψήφιοι µετέχουν στη διαδικασία επιλογής. Στην βεβαίωση πρέπει να αναγράφεται και ο αριθµός πρόσληψης του Υπουργείου Πολιτισµού, Παιδείας και Θρησκευµάτων (για τα αναγνωρισµένα τµήµατα).

4. Αποδεικτικά καλλιτεχνικής δραστηριότητας : συναυλίες, συµµετοχή σε ορχήστρα, ρεσιτάλ, συναυλίες µουσικής δωµατίου, διακρίσεις µαθητών, ηχογραφήσεις, δισκογραφία, συνέδρια, εκδόσεις, διαλέξεις, σεµινάρια, συγγραφή σχετικού βιβλίου, δηµοσιεύσεις, µελέτες, άρθρα, ειδικά εκπαιδευτικά προγράµµατα, καλλιτεχνική δραστηριότητα του ιδίου (εκθέσεις), συµµετοχή σε καλλιτεχνικές εκδηλώσεις των µαθητών, συστάσεις-διακρίσεις, εκθέσεις, παραστάσεις χορού – θεάτρου, χορογραφίες, συµµετοχές σε διαγωνισµούς, κινησιολογία, video dance, κλπ, τα οποία θα πιστοποιούνται µε έγγραφα.

5. Πρόσφατο σηµείωµα καλλιτεχνικής/εκπαιδευτικής δραστηριότητας. (Βιογραφικό σηµείωµα)

6. Πρόσφατο πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης. (εντός τριµήνου)

7. Βεβαίωση σπουδών τέκνου σε περίπτωση φοιτητών – σπουδαστών.

8. Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/86, όπου δηλώνεται τυχόν απασχόληση σε ∆ηµόσιο ή Ιδιωτικό εκπαιδευτικό ίδρυµα (παράλληλη απασχόληση).

9. Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/86 στην οποία να δηλώνεται:

• Η εκπλήρωση των στρατιωτικών υποχρεώσεων (µόνο για άνδρες) ή η νόµιµη απαλλαγή και η αιτία απαλλαγής.

• Κάθε πράξη του βίου του η οποία θα ασκούσε επιρροή στην κρίση της καταλληλότητας του για την υπηρεσία που προορίζεται, ιδιαίτερα δε εάν τυχόν έχει καταδικαστεί λόγω ποινικού αδικήµατος.

• Ότι δεν τελεί υπό απαγόρευση ή δικαστική αντίληψη και

• Ότι δεν παραπέµφθηκε µε τελεσίδικο Βούλευµα για κάποιο από τα αναφερόµενα στο άρθρο 22 του Π. ∆/τος 611/77 εγκλήµατα έστω και εάν δεν επακολούθησε ποινική δίκη λόγω παραγραφής, καθώς και εάν εκκρεµεί εναντίον του κατηγορία για οποιοδήποτε πληµµέληµα ή κακούργηµα.

• Ότι έχει διαβάσει την προκήρυξη και αποδέχεται τους όρους αυτής.

Τα δικαιολογητικά προσκοµίζονται µε τη σειρά που εµφανίζονται στην προκήρυξη και γίνονται δεκτά, εφόσον κατατίθενται εµπρόθεσµα.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Οι ενδιαφερόµενοι µπορούν να αναζητήσουν ολόκληρη την προκήρυξη πρόσληψης στην ιστοσελίδα του ∆ήµου Παύλου Μελά (www.pavlosmelas.gr) ή να την παραλάβουν από τα γραφεία της ∆ηµοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης ∆ήµου Παύλου Μελά «ΙΡΙΣ» (∆/νση: Λαγκαδά 293, 1ος όροφος, τηλ. 2310 662-944, 642-405) καθηµερινά από 9:00 π.µ. έως 14:00 µ.µ.

Η υποβολή των αιτήσεων και των δικαιολογητικών πρέπει να πραγµατοποιηθεί µέσα σε προθεσµία δέκα (10) ηµερολογιακών ηµερών από την εποµένη εργάσιµη της ηµεροµηνίας δηµοσίευσης περίληψης της παρούσας, σε δύο ηµερήσιες εφηµερίδες του Νοµού Θεσσαλονίκης, στα γραφεία της επιχείρησης και από την Τρίτη 01.11.2017 έως και την Παρασκευή 10.11.2017 τις εργάσιµες ηµέρες και ώρες 9:00 – 14:00.

Keywords
Τυχαία Θέματα