Θέσεις εργασίας στον Δήμο Λοκρών Φθιώτιδας

Ο Δήμος Λοκρών ανακοινώνει την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά εννέα (9) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα της Υπηρεσίας Καθαριότητας-Ηλεκτροφωτισμού και των αναγκών της Υπηρεσίας Πρασίνου του Δήμου Λοκρών, που εδρεύει στην Αταλάντη Φθιώτιδας, και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Α), με τα αντίστοιχα απαιτούμενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα:

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με την αίτησή τους πρέπει να υποβάλλουν υποχρεωτικώς τα εξής δικαιολογητικά:

1.Αντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής τους ταυτότητας.

2.Υπεύθυνη δήλωση ότι πληρούν τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται για τους μόνιμους υπαλλήλους του πρώτου μέρους του Ν.3584/2007.

3.Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης

4.Υπεύθυνη Δήλωση ότι δεν έχουν κώλυμα απασχόλησης στο Δημόσιο εντός δωδεκαμήνου.

5.Υπεύθυνη δήλωση προϋπηρεσίας

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση στα Γραφεία της Υπηρεσίας μας αυτοπροσώπως ή με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον ή εξουσιο- δότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, απευθύνοντάς την στην Δ/νση Διοικητικών Υπηρεσιών – Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού & Διοικητικής Μέριμνας (πληρ. κ,Μαρία Πάσσα και κ.Κων/νο Δημητρίου τηλ.επικοινωνίας 22333505338 . 2233022374 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες).

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι πέντε (5) ημέρες (υπολογιζόμενες εργά- σιμες) και αρχίζει από την επομένη της ανάρτησής της στο κατάστημα της υπηρεσίας, ήτοι: από 21/3/2017 έως και 27/3/2017.-

Keywords
Τυχαία Θέματα