«Θα ρίξουμε την κυβέρνηση ακόμη κι αν συμφωνούμε για το Σκοπιανό»

«Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα» λέει ο λαός και στη Νέα Δημοκρατία το γνωρίζουν καλά αυτό, έχοντας μάλιστα… διδαχτεί από την ιστορία.

Μπορεί οι θέσεις του κόμματος για τα εθνικά θέματα να μένουν ίδιες και απαράλλαχτες για σχεδόν 20 χρόνια, κάτι τέτοιο όμως δεν φαίνεται να απασχολεί ιδιαίτερα τα «γαλάζια» στελέχη, τα οποία προκειμένου να καρπωθούν την εξουσία, είναι διατεθειμένα να ψηφίσουν και κόντρα στα πιστεύω τους.

Δείτε επίσης: «Αν κάποιος με εκβίαζε να ψηφίσω για το Σκοπιανό

εγώ θα έφευγα»

Αυτό διαμήνυσε η Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία αναφερόμενη στη διαφωνία του Πάνου Καμμένου για την ονομασία της ΠΓΔΜ, είπε ότι ακόμα κι αν συμφωνεί η αξιωματική αντιπολίτευση με την πρόταση για το όνομα, θα ψηφίσει «όχι», εφόσον υπάρχει διαφωνία μεταξύ των δύο κυβερνητικών εταίρων σε ένα εθνικό θέμα.

Συγκεκριμένα στο ερώτημα «αν φέρει η κυβέρνηση στη Βουλή προς ψήφιση ένα πλαίσιο συμφωνίας για την ονομασία των Σκοπίων με το οποίο συμφωνεί η ΝΔ αλλά ο Πάνος Καμμένος διαφωνεί. Θα ψηφίσετε αυτή την πρόταση ή θα προτιμήσετε να ρίξετε την κυβέρνηση;», η ίδια απάντησε σε συνέντευξή της στον Real Fm:

«Η Νέα Δημοκρατία τον τυχοδιωκτισμό και την ανευθυνότητα της κυβέρνησης δεν θα τον καλύψει με την ψήφο της. Θέλω να είμαι πολύ ξεκάθαρη πάνω σε αυτό. Η κυβέρνηση, από την ώρα που δεν έχει μία ενιαία γραμμή πάνω σε ένα τέτοιο σοβαρό εθνικό θέμα, πρέπει να φύγει. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία γι’ αυτό. Είναι μία επικίνδυνη κυβέρνηση, η οποία δεν αντιλαμβάνεται το βάρος της ευθύνης της στη διαχείριση των εθνικών θεμάτων. Και αυτό είναι μία βαριά κουβέντα που λέω, αλλά σας τη λέω με παρρησία και πολύ ξεκάθαρα».

Keywords
Τυχαία Θέματα