Τέσσερις εφαρμογές ειδικά για όσους θέλουν να κρύψουν τα σημάδια της απιστίας

Κάθε δεσμευμένος που απιστεί αλλά σέβεται τον εαυτό του, δεν μπορεί παρά να διαθέτει και τα κατάλληλα εργαλεία – στην περίπτωση αυτή τα κατάλληλα apps – ώστε να αποκρύψει τα πειστήρια της απιστίας του και να ρίξει στάχτη στα μάτια εκείνου/ης που απατά. Αν λοιπόν ανακαλύψετε στο κινητό του/της αγαπημένου/ης σας τις παρακάτω τέσσερις εφαρμογές, καλό είναι να έχετε τα μάτια σας δεκατέσσερα.

Private Photo. Κοιτάτε στο κινητό του/της για να ανακαλύψετε φωτογραφίες που πιθανόν θα τον/την προδώσουν και όπως είναι φυσικό ψάχνετε

οπουδήποτε αλλού εκτός από το κομπιουτεράκι. Όμως υπάρχει μια εφαρμογή, ονόματι Private Photo που εμφανίζεται στην οθόνη του κινητού ως ένα κλασικό κομπιουτεράκι, με τη διαφορά ότι αν επιλέξει κανείς το εικονίδιο θα εμφανιστούν όλες εκείνες οι μυστικές φωτογραφίες που δεν εμφανίζονται ποτέ στο φάκελο με τις εικόνες.

Tiger Text. Η εν λόγω εφαρμογή επιτρέπει την απόκρυψη των κειμένων, ενώ αν κάποιος θέλει να καλέσει στο κινητό – ενώ ο κάτοχος του κινητού δεν θέλει – η εφαρμογή ενεργοποιεί ένα μήνυμα που λέει ότι το κινητό είναι εκτός λειτουργίας.

Nosy Trap. Αυτή η εφαρμογή θα πιάσει στα πράσα τον επίδοξο ντετέκτιβ που αναζητά στοιχεία για την απιστία, πριν προλάβει εκείνος να αποκαλύψει το άπιστο. Όταν το άλλο σας μισό αφήνει το κινητό του/της απροστάτευτο, είναι πιθανό να έχει ενεργοποιήσει την εφαρμογή Nosy Trap, η οποία «αναλαμβάνει» να βγάλει φωτογραφία από την εμπρόσθια κάμερα όποιον πάει να το «παρενοχλήσει».

Fox Private Message. Αν πλησιάσετε τον/την σύντροφό σας και εκείνος/η αρχίσει να κουνάει το κινητό του/της είναι πιθανό να έχει εγκαταστήσει την εφαρμογή Fox Private Message, που διαγράφει όλα τα μηνύματα από τα νούμερα που έχει δηλώσει ως ιδιωτικά.

Δύσκολοι καιροί για απατημένους…

Keywords
Τυχαία Θέματα