Ταξίδι πίσω στον χρόνο θα κάνει η Infiniti με την παρουσίαση ρετρό οχήματος

Ταξίδι πίσω στον χρόνο θα κάνει η Infiniti, το παρακλάδι της Nissan που δημιουργεί πολυτελή και συχνά σπορ μοντέλα, με ένα όχημα που θα έχει έντονα ρετρό στοιχεία.

Η ιαπωνική εταιρεία θα παρουσιάσει ένα ρετρό πρωτότυπο αυτοκίνητο που θα στηρίζεται αποκλειστικά στις ρίζες της μάρκας -κυρίως του αγωνιστικού παρελθόντος της Nissan –, αλλά με το βλέμμα στραμμένο στην προηγμένη τεχνολογία.

Το

πρωτοποριακό όχημα είναι εμπνευσμένο από τα αυτοκίνητα των πρώτων μηχανοκίνητων αγώνων θυμίζοντας τα μονοθέσια της προπολεμικής εποχής.

Όπως ανέφερε για το πρωτοποριακό όχημα, ο αντιπρόεδρος σχεδιασμού της Infiniti, Alfonso Albaisa: «Ξεκίνησε ως μια απλή σκέψη: Τι θα συμβεί αν βρεθεί ένα αυτοκίνητο, στο νότιο άκρο της Ιαπωνίας, θαμμένο βαθιά στον αχυρώνα και κρυμμένο από όλα τα μάτια για 70 χρόνια; Τι εάν σε αυτό το αυτοκίνητο βρήκαμε τον σπόρο του πάθους που φυτεύτηκε κατά τη διάρκεια του πρώτου μας Ιαπωνικού Grand Prix με τη δύναμη και την τέχνη ενός Infiniti του σήμερα; Πώς θα φαινόταν αυτή η ανακάλυψη;».

Η παρουσίαση του ρετρό πρωτότυπου θα γίνει τις επόμενες εβδομάδες στο Pebble Beach Concours d’ Elegance.

Keywords
Τυχαία Θέματα