Τανιμανίδης – Μπόμπα έστειλαν το πιο πρωτότυπο προσκλητήριο γάμου (video)

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα ανακοίνωσαν την ημερομηνία του γάμου τους και μάλιστα με έναν πολύ πρωτότυπο τρόπο.

Οι δυο τους προετοιμάζουν πυρετωδώς τον γάμο τους, ο οποίος θα γίνει στο τέλος του καλοκαιριού στη Σίφνο. Το ζεύγος είχε εντυπωσιαστεί από τις ομορφιές του νησιού και το θεωρεί μια ιδανική και ρομαντική επιλογή καθώς και αιτία να απαρνηθούν τη Λαμία και τη Θεσσαλονίκη, καταγωγή της Χριστίνας και του Σάκη αντίστοιχα.

Ο

παρουσιαστής του Survivor και η καλή του Χριστίνα Μπόμπα, κάλεσαν τους φίλους τους να κρατήσουν αυτή την ημερομηνία ανοιχτή για το γάμο τους.

Τους έστειλαν λοιπόν ένα πολύ τρυφερό βίντεο – προσκλητήριο γυρισμένο στον Άγιο Δομίνικο, με το οποίο τους καλούν στο γάμο τους την 1η Σεπτεμβρίου στη Σίφνο.

Το προσκλητήριο παρουσίασε σήμερα αποκλειστικά η εκπομπή «Επιτέλους Σαββατοκύριακο» και είναι τόσο πριβέ, που ακόμα και οι καλεσμένοι για να το δουν θα πρέπει να έχουν προμηθευτεί από το ζευγάρι ειδικό κωδικό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ένα μεγάλο μέρος των δώρων που θα πάρουν για το γάμο τους θα το προσφέρουν σε φιλανθρωπικά ιδρύματα.



Keywords
Τυχαία Θέματα