Τα συλλυπητήρια του πολιτικού κόσμου για τους νεκρούς από την πτώση του στρατιωτικού ελικοπτέρου

Τα συλλυπητήριά του για την πτώση του στρατιωτικού ελικοπτέρου που κατέπεσε στην περιοχή της Ελασσόνας, που είχε ως συνέπεια τον θάνατο τεσσάρων στρατιωτικών, εξέφρασε ο πρωθυπουργός, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Ανδρέας Λοβέρδος, καθώς και το ΚΚΕ.

Αλέξης Τσίπρας: Βαθιά η οδύνη όλων για την απώλεια

των Αξιωματικών

Η σημερινή απώλεια των τεσσάρων Αξιωματικών του ελληνικού στρατού, σε ώρα καθήκοντος, προκαλεί βαθιά οδύνη σε όλους μας.

Στις οικογένειές τους εκφράζω θερμά συλλυπητήρια, τόσο προσωπικά, όσο και εκ μέρους της κυβέρνησης και του ελληνικού λαού.

Στην τραυματία Αρχιλοχία της Αεροπορίας Στρατού, εύχομαι ταχεία ανάρρωση, τονίζει σε ανακοίνωσή του ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Μητσοτάκης: «Eιλικρινή συλλυπητήρια στις οικογένειες»

«Είναι βαθιά η θλίψη μου για την απώλεια τεσσάρων στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων, του υποστρατήγου Ιωάννη Τζανιδάκη, του συνταγματάρχη Θωμά Αδάμου, του ταγματάρχη Δημοσθένη Γούλα και του υπολοχαγού Κωνσταντίνου Χατζή, κατά την πτώση του στρατιωτικού ελικοπτέρου, στο Σαραντάπορο.

Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στις οικογένειες που έχασαν τους δικούς τους ανθρώπους και εύχομαι ταχεία ανάρρωση στην τραυματία αρχιλοχία Βασιλική Πλεξίδα.

Προσβλέπω στην ταχεία διερεύνηση των αιτίων του δυστυχήματος.

Οι Έλληνες οφείλουμε πολλά στους άνδρες και τις γυναίκες των Ενόπλων Δυνάμεών μας.

Κάτω από αντίξοες συνθήκες, με αυταπάρνηση και περηφάνια, με το αξιόμαχο και το υψηλό επίπεδο της εκπαίδευσής τους, υπηρετούν την ειρήνη και την ασφάλεια της πατρίδας μας».

Λοβέρδος: «Οδύνη για την απώλεια των στελεχών»

Εκφράζω την οδύνη μου για την απώλεια των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων που βρήκαν τραγικό θάνατο κατά την εκτέλεση του καθήκοντος στο δυστύχημα του Σαρανταπόρου.

Εκ μέρους της Δημοκρατικής Συμπαράταξης εκφράζω τα συλλυπητήριά μας στις οικογένειες των θυμάτων και την ηθική μας συμπαράσταση στο ΓΕΣ.

ΚΚΕ:«Θλίψη για τον θάνατο των αξιωματικών του ελληνικού Στρατού»

Το ΚΚΕ εκφράζει τη θλίψη του για τον θάνατο των αξιωματικών του ελληνικού Στρατού, που με τραγικό τρόπο έφυγαν σήμερα από τη ζωή, από πτώση του ελικοπτέρου στο οποίο επέβαιναν.

«Πρέπει να διερευνηθούν άμεσα όλα τα αίτια για το θανατηφόρο δυστύχημα» τονίζεται σε ανακοίνωση του κόμματος.

Το ΚΚΕ εκφράζει τα συλλυπητήριά του στις οικογένειες των θυμάτων.

Επίσης, εύχεται ταχεία ανάρρωση στην αρχιλοχία που τραυματίστηκε στο δυστύχημα.

Υπουργείο Εξωτερικών: Είμαστε συγκλονισμένοι

Είμαστε συγκλονισμένοι από την τραγική είδηση της απώλειας των τεσσάρων στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων που επέβαιναν στο μοιραίο ελικόπτερο που κατέπεσε, σήμερα, στην περιοχή του Σαρανταπόρου.

Απευθύνουμε ειλικρινή συλλυπητήρια στις οικογένειες των εκλιπόντων και εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράσταση μας στις Ένοπλες Δυνάμεις, τονίζει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Εξωτερικών.

Ποτάμι: Περιμένουμε το πόρισμα με τα αίτια

Να υποκλιθούμε στις οικογένειες των στελεχών του Στρατού που χάθηκαν στο Σαραντάπορο. Περιμένουμε όλοι το πόρισμα για τα αίτια, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο επικεφαλής του Ποταμιού.

Ένωση Κεντρώων: Πενθεί το Πανελλήνιο

Η Ένωση Κεντρώων εκφράζει την βαθιά της θλίψη για τον άδικο χαμό των τεσσάρων αξιωματικών μας που επέβαιναν στο μοιραίο ελικόπτερο.

Εκφράζουμε επίσης τις ευχές μας για ταχεία ανάρρωση της Βασιλικής Πλεξίδα. Το ελληνικό κράτος πρέπει να τιμήσει ως ήρωες τους απολεσθέντες αξιωματικούς αποκαθιστώντας και τις οικογένειές τους. Το πανελλήνιο πενθεί για το χαμό τους, σημειώνει σε ανακοίνωσή του το κόμμα.

Νίκος Βούτσης: Συλλυπητήρια στις οικογένειες των αξιωματικών

Ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Νικόλαος Βούτσης εξέφρασε την οδύνη του για την απώλεια των τεσσάρων αξιωματικών του Στρατού Ξηράς, που επέβαιναν στο ελικόπτερο.

«Εκ μέρους της Βουλής των Ελλήνων και προσωπικά, εκφράζω τη βαθιά οδύνη μου και τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στις οικογένειες των αξιωματικών καθώς και στην Πολιτική και Στρατιωτική ηγεσία του ΓΕΕΘΑ για την απώλεια των στελεχών της.

Τέλος, εύχομαι ταχεία και πλήρη ανάρρωση στην Αρχιλοχία Βασιλική Πλεξίδα», τονίζει ο Νίκος Βούτσης .

Keywords
Τυχαία Θέματα