Τα πιο συνηθισμένα ψέματα που λένε οι άντρες στο σεξ

Αμφιβάλλεις αν αυτά που σου λέει είναι αληθινά; Αναρωτιέσαι αν ακριβώς την ίδια φράση την έχει ξαναπεί δεκάδες φορές; Το βέβαιο είναι ότι δεν μπορείς να είσαι σίγουρη 100%, ειδικά αν μόλις πρωτογνώρισες κάποιον, αλλά καλό είναι να δώσεις προσοχή στα παρακάτω αρκετά συνηθισμένα ψέματα που λένε οι άντρες στο σεξ.

«Έκανα εξετάσεις πριν από 6 μήνες». Μπορεί να καθησυχάζεσαι με την απάντηση, ωστόσο το πιθανότερο είναι να ειπώθηκε απλά για να καθησυχαστείς, ειδικά αν κάνεις μια τόσο άβολη ερώτηση λίγο πριν το σεξ. Αν θέλεις να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πάρεις τις προφυλάξεις σου ούτως ή άλλως.

«Χρησιμοποιώ πάντα προφυλακτικό». Αυτή η δήλωση έρχεται αφού σου ζητήσει να μην το χρησιμοποιήσετε αυτή τη φορά, επομένως μπορείς να φανταστείς ότι ακριβώς την ίδια φράση την έχει ξαναπεί μάλλον αρκετές φορές και στο παρελθόν.

«Μου συμβαίνει πρώτη φορά». Είναι η πρώτη του αντίδραση όταν αντιμετωπίζει μια προσωρινή στυτική δυσλειτουργία φοβούμενος ίσως ότι θα αμφισβητήσεις τον ανδρισμό του.

«Δεν μπορώ να τελειώσει με το προφυλακτικό». Με άλλα λόγια προσπαθεί να σε πείσει να θεωρήσεις πιο σημαντικό την επιθυμία του για σεξουαλική επαφή χωρίς προφυλάξεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα