Τα μεγαλύτερα λάθη που κάνουμε στα προκαταρκτικά

Και αν το σεξ ήταν πιο απολαυστικό αν επικεντρωνόμασταν περισσότερο σε όσα συμβαίνουν πριν; Αν δίναμε περισσότερη σημασία, με άλλα λόγια, στα προκαταρκτικά; Ιδού τα μεγαλύτερα λάθη που κάνουμε σε αυτό το στάδιο, τα οποία αν διορθώναμε θα εκτοξεύαμε σε άλλο επίπεδο τη σεξουαλική πράξη.

Δεν εξερευνούμε τα σώματά μας
Πολλές φορές όταν σκεφτόμαστε τα προκαταρκτικά, το μυαλό μας πάει (ξανά) στα γεννητικά όργανα, όμως έτσι χάνουμε τις δεκάδες άλλες ερωτογενείς περιοχές που υπάρχουν κατά μήκος του σώματός μας.

Δεν… παίζουμε αρκετά
Καταλαβαίνουμε ότι οι οργασμοί είναι πολύ διασκεδαστικοί,

αλλά αν τους καθυστερούσαμε λίγο περισσότερο, ίσως να τους κάναμε ακόμα καλύτερους.

Δεν ζούμε τη στιγμή
Πόσες φορές αγχωνόμαστε επειδή σκεφτόμαστε το τέλος και δεν απολαμβάνουμε αυτό που ζούμε εκείνη τη στιγμή. Αδειάστε το μυαλό σας και αφεθείτε στο κάθε τι που συμβαίνει με τον/την σύντροφό σας, για να εκτιμήσετε περισσότερο όλη την διαδικασία του σεξ.

Δεν ασχολούμαστε καν
Μερικές φορές το ξαφνικό, απότομο σεξ είναι τέλειο, αλλά δεν γίνεται να περνάμε πάντα κατευθείαν στο κυρίως πιάτο. Αν δεν αφιερώνετε καθόλου χρόνο στα προκαταρκτικά, ξεκινήστε αμέσως!

Υποκρινόμαστε
Όσο κακό είναι να υποκρινόμαστε οργασμούς, άλλο τόσο είναι και το να υποκρινόμαστε πως μας αρέσει αυτό που κάνει ο/η σύντροφός μας στα προκαταρκτικά. Επειδή σύντομα αυτό θα γίνει συνήθεια, και η σεξουαλική μας ζωή θα βαλτώσει. Επικοινωνήστε ανοιχτά για αυτά που σας αρέσουν και αυτά που δεν σας αρέσουν, και σύντομα θα απολαμβάνετε περισσότερο και οι δυο σας το σεξ!

Ρουτινιάζουμε
Αν η ρουτίνα σας στα προκαταρκτικά έχει επαναληφθεί πια τόσες φορές που μοιάζει… χορογραφημένη, ήρθε η ώρα για αλλαγές. Δοκιμάστε κάτι καινούριο, και μην φοβάστε τον πειραματισμό. Εμπιστευθείτε ο ένας τον άλλο, και αφεθείτε στην χαρά του σεξ—όλου του σεξ.

Πηγή: in2life.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα