«Τα δούλεψαν, τα δήλωσαν. Η offshore της Μαρέβας είναι εκτός πόθεν έσχες»

Όχι σε πολύ καλό βγήκε στον Άδωνη Γεωργιάδη η αντιπολίτευση που πήγε να κάνει στην κυβέρνηση, θεωρώντας ότι «ξεμπροστιάζει» τον Ευκλείδη Τσακαλώτο, τη σύζυγό του και κατ’ επέκταση την κυβέρνηση.

Στο πλαίσιο της ομιλίας του την τρίτη ημέρα συζήτησης του Προϋπολογισμού στη Βουλή, ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ταυτίζοντας ανόμοιες όπως φαίνεται, περιπτώσεις, θεώρησε ότι τα κεφάλαια που διαθέτει ο υπουργός Οικονομικών και η σύζυγός του στη Morgan Stanley και στην

Black Rock μπορούν να αποτελέσουν το «αντίπαλο δέος» της offshore, αλλά και του σπιτιού στο Παρίσι, από τη Μαρέβα Μητσοτάκη.

«Είναι εύκολο να ρίχνει κανείς λάσπη στον κ. Τσακαλώτο. Ο κ. Τσακαλώτος τα δούλεψε και τα δήλωσε. Γιατί δεν είπατε τίποτα για το “πόθεν έσχες” Μητσοτάκη – Μαρέβας από το οποίο λείπει η offshore εταιρεία;» ήταν η απάντηση του αναπληρωτή υπουργού Περιβάλλοντος, Σωκράτη Φάμελλου.

Όπως ήταν λογικό, ο Άδωνις ζήτησε εκ νέου τον λόγο, για να πει ακριβώς το ίδιο με την ομιλία του και να εισπράξει εκ νέου την απάντηση του κ. Φάμελλου: Τα δούλεψαν, τα δήλωσαν. Η offshore της Μαρέβας γιατί είναι εκτός πόθεν έσχες;

Keywords
Τυχαία Θέματα