Τα «αλλάζει» ο δολοφόνος της Ζέμπερη: Για άλλον λόγο τη σκότωσα

Ο δολοφόνος της 32χρονης εφοριακού Δώρας Ζέμπερη, αλλάζει για ακόμη μια φορά τα όλα όσα έχει πει, αυτή τη φορά μέσα από τις φυλακές Δομοκού. Ο 58χρονος Εμμανουήλ Εσσατζανιάν- Σοροπίδης κρατείται σε κελί προστασίας και συνεχώς επαναλαμβάνει πως φοβάται ότι θα τον σκοτώσουν.

Δείτε επίσης: Παραιτήθηκε ο δικηγόρος του 58χρονου δολοφόνου της Ζέμπερη

Να υπενθυμίσουμε πως ο δράστης του στυγερού εγκλήματος κατά την απολογία του στον ανακριτή είχε υποστηρίξει: «έβγαλα το μαχαίρι που είχα στην κατοχή μου για να τη φοβερίσω. Όταν όμως, η παθούσα είδε το μαχαίρι θύμωσε περισσότερο,

με το ένα χέρι προσπάθησε να με πιάσει από το λαιμό και με το άλλο χέρι προσπάθησε να μου πιάσει το χέρι που κρατούσα το μαχαίρι. Επακολούθησε πάλη μεταξύ μας, καθώς προσπαθούσα να ξεφύγω, ενώ εκείνη δεν με άφηνε. Το πιθανότερο είναι ότι τη χτύπησα εγώ, όταν βρισκόμουν επάνω της στην προσπάθειά μου να στηριχτώ γιατί μου κρατούσε τα χέρια.

Έχασα την ισορροπία μου και ενδεχομένως τη χτύπησα στο στήθος με το μαχαίρι, πέφτωντας πάνω της. Υπάρχει και το ενδεχόμενο να έπεσε εκείνη πάνω στο μαχαίρι την ώρα της πάλης».

Δείτε επίσης: Τα «γυρνάει» ο 58χρονος δολοφόνος της Ζέμπερη: Η Δώρα έπεσε στο μαχαίρι μου

«Εγώ σκότωσα την κοπέλα, αλλά όχι για τον λόγο που λένε. Τη σκότωσα για άλλο λόγο που θα αποδειχθεί», υποστηρίζει ο 58χρονος δολοφόνος της Δώρας Ζέμπερη, λέγοντας πως θα αποκαλύψει το μυστικό στις δικαστικές αίθουσες.

Πηγή: Εφημερίδα Star press

Keywords
Τυχαία Θέματα