ΣΥΡΙΖΑ υπέρ Παπαδημούλη για το φερόμενο σημείωμά του

Απάντηση σε όσους επιτέθηκαν στον Δημήτρη Παπαδημούλη σχετικά με υποτιθέμενο σημείωμά του σε ευρωβουλευτές σχετικά με το συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης για το Σκοπιανό, δίνει ο Τομέας Ευρωπαϊκών και Διεθνών Υποθέσεων του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

κατηγορήθηκε από τον Δημήτρη Καμμένο για «πολιτικό χαφιεδισμό», διότι στο φερόμενο ενημερωτικό σημείωμα προς ευρωβουλευτές συμπεριέλαβε όσα πολιτικά -ή και όχι- πρόσωπα συμμετείχαν στη διαδήλωση, συμπεριλαμβανομένης και της Εύας Καϊλή, κάτι που όμως δεν ισχύει.

Και αυτό διότι το εν λόγω σημείωμα – τεκμηρίωση δεν ήταν παρά μία απάντηση σε αίτημα βουλευτών και ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για τα όσα διημείφθησαν στη Θεσσαλονίκη, η οποία μάλιστα συντάχθηκε από το ίδιο το κόμμα και όχι από τον Δημήτρη Παπαδημούλη.

«Ο Τομέας Ευρωπαϊκών και Διεθνών Υποθέσεων του ΣΥΡΙΖΑ, στο πλαίσιο των ενημερωτικών σημειωμάτων και τεκμηριώσεων που στέλνει σε βουλευτές και ευρωβουλευτές του κόμματος για ζητήματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων του, φέρνει στη δημοσιότητα το ενημερωτικό κείμενο σχετικά με το πρόσφατο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης για το ζήτημα της ονομασίας της πΓΔΜ.

Το κείμενο είναι στα αγγλικά, με στόχο να ενημερωθούν οι ξένοι ευρωβουλευτές και πολιτικά πρόσωπα και οι Ευρωπαίοι πολίτες. Ας κρίνουν οι πολίτες μόνοι τους, μακριά από ψευδείς ειδήσεις, υβριστικούς χαρακτηρισμούς και εθνικιστικές κραυγές», αναφέρει στη διευκρινιστική του ανακοίνωση ο Τομέας Ευρωπαϊκών και Διεθνών Υποθέσεων του κόμματος.



Παπαδημούλης: Λάσπη και συκοφαντία στο πρόσωπό μου

Ο ίδιος ο Δημήτρης Παπαδημούλης μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ έκανε λόγο για λάσπη και συκοφαντία. «Δεν έβγαλα καμία φωτογραφία, δεν κατασκεύασα κανένα e-mail. Οι ευρωβουλευτές ζήτησαν ενημέρωση για το συλλαλητήριο και το πώς εξελίχθηκε. Αυτό είναι πολύ συνηθισμένο. Είναι ένα κείμενο που ετοίμασε ο ΣΥΡΙΖΑ όχι εγώ. Δεν λέει την παραμικρή ανακρίβεια. Έχει δημοσιευθεί κιόλας η λίστα.

Είναι άδικη η λάσπη και η συκοφαντία τόσο στον ΣΥΡΙΖΑ όσο και στο πρόσωπό μου. Εγώ δεν έστειλα φωτογραφίες. Το κείμενο, όμως, έχει και φωτογραφίες. Όσοι εδώ επί μια εβδομάδα με κατηγορούν, λένε απλώς ψέματα, διότι γνωρίζουν ότι αυτό το έγραψε ο ΣΥΡΙΖΑ. Το έστειλε όμως ένας συνεργάτης μου από το e – mail μου. Εδώ στο ευρωκοινοβούλιο ο καθένας προσπαθεί να εδραιώσει το συμφέρον της χώρας του. Το συμφέρον της χώρας μας το υπερασπίζεται η κυβέρνηση Τσίπρα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Keywords
Τυχαία Θέματα