Συνεργασία του Ομίλου ΥΓΕΙΑ με τη minoanDesign

Ένας ιστορικός παράγοντας στην κατηγορία της υγείας, ο όμιλος ΥΓΕΙΑ, ανέθεσε στην minoanDesign την αναβάθμιση & επανασχεδίαση των ιστοσελίδων του.

Ο Όμιλος ΥΓΕΙΑ εγκαινιάζει τη νέα του συνεργασία με το digital agency minoanDesign, η οποία δραστηριοποιείται δυναμικά στον χώρο του διαδικτύου προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις development και online

marketing που καλύπτουν κάθε ανάγκη.

Η minoanDesign, αξιοποιώντας τις τελευταίες τεχνολογίες του διαδικτύου, καινοτομώντας όπως επιτάσσουν οι όροι της αγοράς, αναλαμβάνει τον επανασχεδιασμό των ιστοσελίδων του Ομίλου ΥΓΕΙΑ, αλλά και την βελτιστοποίηση – αναδιαμόρφωση του διαχειριστικού – backend.

Ο διευθύνων σύμβουλος της minoanDesign, Μπορμπουδάκης Πέτρος δήλωσε:

«Η minoanDesign στο πλαίσιο της διαρκούς ανάπτυξης της, έχοντας σημαντική εμπειρία στο ηλεκτρονικό μάρκετινγκ στον τομέα της υγείας, προχωρώντας σε μία συνεργασία κομβικού χαρακτήρα με τον Όμιλο ΥΓΕΙΑ. Υποδεχόμαστε με αυτόν τον τρόπο σημαντικά brands στο portfolio μας, συνεχίζοντας, παράλληλα, την επέκταση του φάσματος των δραστηριοτήτων μας. Θα είμαστε αρωγοί στην προσπάθεια του Ομίλου ΥΓΕΙΑ να διαμορφώσει μια ισχυρή διαδικτυακή παρουσία, προσθέτοντας εξωστρέφεια και στοχευμένη τεχνογνωσία στο εγχείρημα».

Keywords
Τυχαία Θέματα