Συνέντευξη «ποταμός» του Αντετοκούνμπο – Θέλω να νικάω συνεχώς

Είμαστε σε πολύ καλό επίπεδο και θέλουμε να κρατήσουμε καλά το μυαλό μας ενόψει των πλέι οφ δηλώνει ο Αντετοκούνμπο Θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να βοηθώ την ομάδα να φτάνει σε νίκες

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, αφού πήρε επάξια το βραβείο ως καλύτερος παίκτης του Μαρτίου, έκανε το τρίτο του φετινό triple- double και οδήγησε τους Μπακς σε νίκη με 89-79 επί των Χόρνετς.

Ο Έλληνας σούπερ σταρ, σε μία ακόμα εξαιρετική παρουσία, πέτυχε 10 πόντους, μάζεψε 11 ριμπάουντ,

μοίρασε 10 ασίστ ενώ είχε ένα κόψιμο, σε 36 λεπτά συμμετοχής.

Ο Giannis δήλωσε ενθουσιασμένος μετά το ματς τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Όλα είναι εξαιρετικά, καθώς αυτή η νίκη σημαίνει πολλά για μένα. Δεν έχω νικήσει ποτέ σε 42 αγώνες κανονικής περιόδου σε μία σεζόν και σημαίνει πολλά για μένα και τους συμπαίκτες μου. Όταν παίζουμε καλά, νιώθουμε καλά συνολικά ως ομάδα. Είμαστε σε πολύ καλό επίπεδο και θέλουμε να κρατήσουμε καλά το μυαλό μας ενόψει των πλέι οφ. Θέλουμε να κάνουμε βήμα μπροστά και να βελτιωνόμαστε από παιχνίδι σε παιχνίδι», τόνισε ο Έλληνας σταρ και συμπλήρωσε:

«Είναι μια μεγάλη ομαδική προσπάθεια η είσοδος της ομάδας στα πλέι οφ, από τον πρώτο παίκτη ως τον 15ο παίκτη. Είμαστε πιο δυνατοί και έμπειροι πλέον».

Όσο για τις προσωπικές φετινές του επιδόσεις, τόνισε: «Θέλω να νικάω συνεχώς και κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να βοηθώ την ομάδα να φτάνει σε νίκες. Ο στόχος μου όπως και της ομάδας είναι τα πλέι οφ και γι’ αυτό παλεύουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα