Συναγερμός στην «καρδιά» του Λονδίνου μετά από αναφορές για πυροβολισμούς (εικόνες)

Σκηνές πανικού εκτυλίχθηκαν χωρίς ουσιαστικό λόγο στην Oxford Street, στην “καρδιά” του Λονδίνου έπειτα από αναφορές για “πυροβολισμούς”, το απόγευμα της Τρίτης.

Αυτόπτες μάρτυρες έκαναν λόγο για εκατοντάδες έντρομους καταναλωτές που έτρεχαν προς κάθε κατεύθυνση ουρλιάζοντας φοβούμενοι για τις ζωές τους. Στην περιοχή έσπευσαν δυνάμεις της αστυνομίας και της πυροσβεστικής και η Oxford Street αποκλείστηκε.

Όπως

αναφέρουν τα βρετανικά ΜΜΕ, άγνωστο υπό ποιες συνθήκες, η τζαμαρία του εμπορικού καταστήματος House of Fraser,, έγινε θρύψαλα και αφαιρέθηκε το εμπόρευμα. Οι υπάλληλοι του καταστήματος, φοβούμενοι πως πρόκειται για πυροβολισμούς άρχισαν να βγαίνουν έξω έντρομοι και διέταξαν την εκκένωση του χώρου. Πάνω στον πανικό, μία γυναίκα τραυματίστηκε στο κεφάλι καθώς φέρεται να ποδοπατήθηκε αλλά η κατάστασή της δεν εμπνέει καμία ανησυχία.

#dedenhams just got smashed and robbed. pic.twitter.com/P0md3QmGVH

Osama Khan (@_lightfromdark) 26 Δεκεμβρίου 2017

Σημειώνεται πως την στιγμή του συμβάντος η Oxford Street ήταν κατάμεστη καθώς χιλιάδες Βρετανοί βρίσκονται στους δρόμους για την Boxing Day την ημέρα που σηματοδοτεί την έναρξη των μεγάλων χειμερινών εκπτώσεων.

Lady injured on her head in #houseoffraser #oxfordstreet #bbcnews after announcement all leaving the store. pic.twitter.com/yWW0ZMLXKZ

— Ashutosh kumar Misra (@ashutosmisra) 26 Δεκεμβρίου 2017

Keywords
Τυχαία Θέματα