Συμμετοχή του ΚΙΔΗΣΟ στη Δημοκρατική Συμπαράταξη

Ολοκληρώθηκε η προγραμματισμένη για τις 15.00 συνάντηση μεταξύ της Φώφης Γεννηματά και του Γιώργου Παπανδρέου, στο γραφείο της προέδρου του ΠΑΣΟΚ, στη Βουλή.

Πληροφορίες αναφέρουν πως βρέθηκε κοινό σημείο πλεύσης και έτσι το ΚΙΔΗΣΟ θα ενταχθεί στη Δημοκρατική Συμπαράταξη, κάτι το οποίο θα γίνει γνωστό πολύ σύντομα στην κοινή ανακοίνωση

που ετοιμάζεται…

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, τις προηγούμενες ημέρες οι δυο πρόεδροι είχαν τηλεφωνικές επαφές, ενώ ο κ. Παπανδρέου συνομίλησε και με τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ, Θανάση Θεοχαρόπουλο, με τον οποίο συζήτησε σημαντικές λεπτομέρειες για τη συνεργασία.

Ο Γιώργος Παπανδρέου άφησε ανοικτό να παραβρεθεί ο ίδιος και όσοι διετέλεσαν βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και είναι μαζί του στο ΚΙΔΗΣΟ στη συγκέντρωση που έχει καλέσει για το επόμενο Σάββατο η Φώφη Γεννηματά.

Ο κ. Παπανδρέου συνομίλησε για λίγη ώρα με τους δημοσιογράφους για τις εξελίξεις στο Κυπριακό τις οποίες χαρακτήρισε σημαντικές, τονίζοντας ότι θα πρέπει να αφεθούν απερίσπαστες η ελληνοκυπριακή και τουρκοκυπριακή πλευρά, χωρίς παρεμβάσεις, για να προχωρήσουν σε συμφωνία.

Keywords
Τυχαία Θέματα