Συμφωνεί ο Λεβέντης για υπερψήφιση των μέτρων από 180 βουλευτές

180 βουλευτές για την ψήφιση των νέων μέτρων και 200 βουλευτές θέλει ο Λεβέντης Θέτει προαπαιτούμενο για συνεργασία με τη ΝΔ την υιοθέτηση της πρότασης των εννέα σημείων

Σύμφωνος με τη θέση που διατύπωσε ο υπουργός Εσωτερικών , για υπερψήφιση των μέτρων από 180 βουλευτές, δήλωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης.

Μιλώντας

στον Real FM σημείωσε ότι «αυτό θα έπρεπε να το ζητούν οι ξένοι».

Γνωστοποίησε ότι το κόμμα του θα καταψηφίσει τα μέτρα ενώ κατηγόρησε τη ΝΔ ότι ενώ δεν θα υπερψηφίσει, τελικά θα εφαρμόσει τα μέτρα.

Ο κ. Λεβέντης άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο συνεργασίας με τη ΝΔ, εάν ωστόσο ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αποδεχθεί τα εννέα σημεία που προτείνει η Ένωση Κεντρώων.

«Είναι εύκολο να πάει ο Μητσοτάκης στην Κοινοβουλευτική του Ομάδα και να πει από 300 βουλευτές 200; Το θεωρείται πολύ απλό; Είναι εύκολο να πάει και να πει στο Δημόσιο να κάνουμε αξιολόγηση να βρούμε τους αργόμισθους; Γιατί και η Δεξιά έκανε κι αυτή προσλήψεις. Έχει κι αυτή τα δικά της παιδιά και τον κομματικό στρατό», σημείωσε.

Σχολιάζοντας τα ποσοστά που εμφανίζει η Δημοκρατική Συμπαράταξη έκανε λόγο για «τρικ».

«Αυτή η δημοσκοπική άνοδος του ΠΑΣΟΚ είναι «τρικ» διότι αυτοί που πήγαν πίσω και πτώχευσαν τη χώρα είχαν κρυφτεί σε μία τρύπα και δεν έβγαιναν στο φως της ημέρας. Τώρα, σιγά-σιγά, θεωρώντας ότι έχουμε αμνησία, άρχισαν να εμφανίζονται και να επιστρέφουν στο ΠΑΣΟΚ», κατέληξε.

Keywords
Τυχαία Θέματα