«Συκοφαντία» τα περί «δώρων» Siemens σε Μητσοτάκη, λέει η Σπυράκη

Τι κι αν η γραμματέας του Μιχάλη Χριστοφοράκου «εκτόξευσε βόμβες» για την οικογένεια Μητσοτάκη (και όχι μόνο) στην κατάθεσή της για το σκάνδαλο Siemens, η ΝΔ δια στόματος Μαρίας Σπυράκη, επιχείρησε για ακόμη μια φορά να ρίξει την μπάλα στην εξέδρα, κατηγορώντας παράλληλα την… κυβέρνηση για συκοφαντία.

Δείτε επίσης: Δίκη SIEMENS: «Βόμβες» για Χριστοφοράκο, οικογένεια Μητσοτάκη,

ΠΑΣΟΚ και Πολιτική Άνοιξη

Συγκεκριμένα, η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ κατά τη διάρκεια ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, ερωτηθείσα σχετικά με τη Siemens και την κατάθεση της Αικατερίνης Τσάκαλου, ανέφερε πως πρόκειται για «απέλπιδα προσπάθεια της κυβέρνησης να επαναλαμβάνει τη συκοφαντία εναντίον του κ. Μητσοτάκη», ενώ σχετικά με τα δώρα της Siemens παρέπεμψε στην επίμαχη κατάθεση, πως «το κόστος του τηλεφωνικού κέντρου το κάλυψε ο κ. Μητσοτάκης».

Παράλληλα, η κ. Σπυράκη έστρεψε τεχνηέντως τη συζήτηση στον εξωδικαστικό συμβιβασμό, αναφέροντας: «Η κυβέρνηση προώθησε την κατάργηση του εξωδικαστικού συμβιβασμού και με τι τον αντικατέστησε;».

Δείτε επίσης: «Ποια η σχέση του Αυγενάκη με εμπόριο όπλων και εκβιασμούς;»

Αναφορικά με την υπόθεση του Λευτέρη Αυγενάκη, η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, σχολίασε μόνο πως «ο γραμματέας της ΝΔ έχει προαναγγείλει την προσφυγή του στη δικαιοσύνη».

Δείτε επίσης: Ο Αυγενάκης απαντά με εξώδικο στην εφημερίδα Documento (εικόνα)

Keywords
Τυχαία Θέματα