Συγκλονίζει η οικογένεια του Λεμπιδάκη: Τέλος οι διαπραγματεύσεις με τους απαγωγείς

Η συγκλονιστική επιστολή της οικογένειας53 ημέρες χωρίς νέα του επιχειρηματίαΤο χρονικό της υπόθεσης

Η οικογένεια του Μιχάλη Λεμπιδάκη ανακοίνωσε, με μία συγκλονιστική επιστολή, το πέρας των διαπραγματεύσεων με τους απαγωγείς του 54χρονου επιχειρηματία.

Όπως τονίζει με πολλή θλίψη η οικογένεια του επιχειρηματία: «Ύστερα από 80 εφιαλτικές μέρες και παρ’ όλες τις ανθρωπίνως δυνατές προσπάθειες, ο Μιχάλης μας δεν επέστρεψε κοντά μας. Σήμερα,

συμπληρώνονται 53 μέρες χωρίς νέα για την κατάσταση του και η οικογένεια μας βυθίζεται σε απόγνωση».

Στη συνέχεια η οικογένεια του άτυχου επιχειρηματία ευχαρίστησε όσους την βοήθησαν στις δύσκολες μέρες που περνούσε: «Με το πέρας των διαπραγματεύσεων, ευχαριστούμε επίσης την Ελληνική Αστυνομία, η οποία κατέβαλε μεγάλες προσπάθειες, προκειμένου να επιστρέψει πίσω στην οικογένεια μας ο Μιχάλης», αναφέρει η επιστολή που δημοσίευσε η ιστοσελίδα ekriti.

Η επιστολή της οικογένειας:

«Ύστερα από 80 εφιαλτικές μέρες και παρ’ όλες τις ανθρωπίνως δυνατές προσπάθειες, ο Μιχάλης μας δεν επέστρεψε κοντά μας. Σήμερα, συμπληρώνονται 53 μέρες χωρίς νέα για την κατάσταση του και η οικογένεια μας βυθίζεται σε απόγνωση.

Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά την κοινωνία του Ηρακλείου, για τη συμπαράσταση και τη διακριτικότητα που έχει επιδείξει όλο αυτό το διάστημα.

Με το πέρας των διαπραγματεύσεων, ευχαριστούμε επίσης την Ελληνική Αστυνομία, η οποία κατέβαλε μεγάλες προσπάθειες, προκειμένου να επιστρέψει πίσω στην οικογένεια μας ο Μιχάλης.

Στις δύσκολες αυτές στιγμές, παρακαλούμε όλους να διατηρήσουν την ίδια διακριτική στάση, για να μην επιβαρύνεται περαιτέρω η ψυχολογική μας κατάσταση».

Το χρονικό της απαγωγής

Ο Μιχάλης Λεμπιδάκης απήχθη στις 30 Μαρτίου, στα Καλέσσα Ηρακλείου.

Στον 54χρονο άνδρα είχαν στήσει ενέδρα άγνωστοι δράστες οι οποίοι επέβαιναν σε δύο ΙΧ αυτοκίνητα. Αφού του έκλεισαν τον δρόμο εμβολίζοντάς τον, στη συνέχεια τον απομάκρυναν διά της βίας από το όχημά του. Έκτοτε τα ίχνη του εξαφανίστηκαν.

Στη συνέχεια, οι δράστες επικοινώνησαν με την οικογένεια και ζήτησαν λύτρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα