Συγκλονίζει η μητέρα της 21χρονης φοιτήτριας – «Έζησε πέντε μαρτυρικούς θανάτους το πουλάκι μου»

Η μητέρα της άτυχης φοιτήτριας σπαράζει για το χαμό της κόρης της«Την έφαγαν σαν το σκυλί στο αμπέλι και μετά την πέταξαν σαν τσουβάλι με σκουπίδια στα παγωμένα νερά της Λίνδου», λέει και ξεσπά«Πέντε θανάτους μαρτυρικούς έζησε το πουλάκι μου, μαρτύρησε τους εκλιπαρούσε να την πάνε στο νοσοκομείο και εκείνοι την πέταξαν στη θάλασσα»Αν και κανείς από τους κατηγορούμενους δεν έχει ομολογήσει το ποιος τη σκότωσε και οι δύο νεαροί έχουν παραδεχτεί τη συνέργειά τουςΚανείς από τους δύο δεν παραδέχεται ότι ήταν αυτός που έδωσε στην Ελένη τα θανατηφόρα χτυπήματα

Ξέσπασε η μητέρα της 21χρονης

φοιτήτριας που τη δολοφόνησαν με φρικτό τρόπο στη Ρόδο, την ώρα μάλιστα που ήρθαν στο φως και άλλες λεπτομέρειες για το τραγικό της τέλος.

«Να πληρώσουν, να πληρώσουν με το χειρότερο νόμισμα αυτό θέλω για να αναπαυτεί η ψυχούλα της», δήλωσε στον ΣΚΑΪ η μητέρα της άτυχης Ελένης και συμπλήρωσε. «Την έφαγαν σαν το σκυλί στο αμπέλι και μετά την πέταξαν σαν τσουβάλι με σκουπίδια στα παγωμένα νερά της Λίνδου. Τη βασάνισαν… Έχω θυμό στην ψυχή μου, θέλω να λάμψει η αλήθεια. Θεωρώ και τους δύο υπεύθυνους για το θάνατο της Ελένης. Η κοινωνία όλη να τους καταδικάσει, να τους φτύσει για να μην ξαχτυπήσει άλλη φορά κανένα σπίτι ελληνικό καμία νέα Ελένη, την Ελένη που πήγε σαν το σκυλί στα αμπέλι».

«Ηταν παιδί με στόχους, είχε όνειρα, όνειρα αυτό το κορίτσι, όνειρα για τη ζωή και αυτά τα δύο τέρατα να κόψουν τα όνειρά της… Να οδηγήσουν στο θάνατο αυτή τη δίμετρη κοπελάρα που περπατούσε και σειόταν η γη; Δεν ντρέπονται; Η κοινωνία όλη τους χλευάζει. Η αγάπη μου, το σπλάχνο μου, η συντροφιά μου ό,τι πιο πολύτιμο, πιο όμορφο ήταν η Ελένη… Δεν της στέρησα τίποτα» ανέφερε.

«Πέντε θανάτους μαρτυρικούς έζησε το πουλάκι μου, μαρτύρησε τους εκλιπαρούσε να την πάνε στο νοσοκομείο και εκείνοι την πέταξαν στη θάλασσα. Ξεγελάστηκε και βρήκε μαρτυρικό θάνατο… Είμαι μια ζωντανή πεθαμένη, άδειασε η ψύχη μου τα όνειρα μου… Πονάει και τσουρουφλίζει η απώλεια της Ελένης μια κοπέλα 1,82 του στίβου μπάσκετ, αλλά ήταν δυο παλικαράδες και ψευτόμαγκες της Ρόδου» συνέχισε μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

«Ο 19χρονος με απείλησε ότι θα έχω την τύχη της Ελένης»

Στο μεταξύ, οι δύο κατηγορούμενοι για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη συνεχίζουν να «ρίχνουν» τις ευθύνες ο ένας στον άλλον, περιγράφοντας πάντα τις ίδιες ακριβώς σκηνές οι οποίες επέφεραν τον θάνατο της άτυχης φοιτήτριας, τη νύχτα της 27ης Νοεμβρίου.

Ο τηλεοπτικός σταθμός του ΣΚΑΙ και η εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, έδωσαν στη δημοσιότητα ολόκληρη την απολογία του 21χρονου Ροδίτη, Μ.Κ., ο οποίος επιμένει ότι δεν έχει καμία εμπλοκή στο έγκλημα και πως όλα τα έκανε ο 19χρονος συγκατηγορούμενός του.

Παράλληλα εξέφρασε τη λύπη του για όσα συνέβησαν στην 21χρονη Ελένη ενώ δηλώνει μετανιωμένος που όπως ο ίδιο λέει «συγκάλυψε το έγκλημα».

«Θα ήθελα να εκφράσω τη λύπη μου για την άτυχη κοπέλα, κι έχω μετανιώσει για τη μετέπειτα ανάμειξή μου στη συγκάλυψη της αποτρόπαιας πράξης του συγκατοιγορούμενού του. Θα ήθελα να δηλώσω ότι ο συγκατηγορούμενός μου ψεύδεται ασυστόλως και περιγράφει τις δικές του πράξεις ως δικές μου για να απαλλάξει τον εαυτό του από τις ευθύνες του», δήλωσε ο 21χρονος.

Keywords
Τυχαία Θέματα