Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο αεροδρόμιο Χανίων (εικόνες)

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην είσοδο του αεροδρομίου «Ιωάννης Δασκαλογιάννης» πραγματοποίησαν σήμερα μέλη της Ανοικτής Πρωτοβουλίας Πολιτών που αντιδρούν στην παραχώρηση του στην εταιρεία «Fraport».

Μέλη της πρωτοβουλίας με αφετηρία την πλατεία δικαστηρίων πραγματοποίησαν μηχανοκίνητη πορεία προς το αεροδρόμιο με σκοπό να επιδώσουν ψήφισμα διαμαρτυρίας στην αερολιμενική αρχή και να ντύσουν με μαύρο ύφασμα τη φωτογραφία του Ιωάννη Δασκαλογιάννη που βρίσκεται στο χώρο των επιβατών.

Πλατεία δικαστηρίων

Ωστόσο,

στην είσοδο του αερολιμένα ήταν παρατεταγμένες αστυνομικές δυνάμεις που δεν επέτρεψαν την είσοδο τους, λόγω σχετικής εντολής της αερολιμενικής αρχής.

Μέχρι τις 5.30 το απόγευμα, οπότε έληξε η κινητοποίηση και άνοιξε η κεντρική είσοδος για όλα τα οχήματα, όσοι ταξίδευαν, έφθαναν μέχρι το κτίριο του αεροσταθμού διανύοντας τη διαδρομή από την εξωτερική είσοδο με τα πόδια .

Εξάλλου, όπως ανακοίνωσαν τα μέλη της πρωτοβουλίας πολιτών, αύριο το μεσημέρι θα τοποθετήσουν μαύρο ύφασμα στην προτομή του Ιωάννη Δασκαλογιάννη που βρίσκεται στην πλατεία 1866 των Χανίων, ενώ ψήφισμα κατά της παραχώρησης του αεροδρομίου θα επιδοθεί στην τοπική οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

(ΑΠΕ – ΜΠΕ)

Keywords
Τυχαία Θέματα