Συγχαρητήρια Αβραμόπουλου σε ΕΛ.ΑΣ. και Europol για την εξάρθρωση διεθνούς εγκληματικής οργάνωσης

Τα συγχαρητήρια του στην Ελληνική Αστυνομία και τη Europol, έδωσε ο επίτροπος Μετανάστευσης Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας Δημήτρης Αβραμόπουλος για τη σύλληψη και την εξάρθρωση της διεθνούς εγκληματικής οργάνωσης που εμπλέκεται στην κλοπή, στην παραποίηση και την πώληση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων στην Ευρώπη.

Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter,

παραθέτοντας σημερινή ανάρτηση της Europol για την εξάρθρωση της εγκληματικής ομάδας στην Ελλάδα, κατά την οποία περισσότερα από 900 διαβατήρια και ταυτότητες κατασχέθηκαν από την Ελληνική Αστυνομία, ο κ. Αβραμόπουλος επισημαίνει πως «συλλογικά είμαστε ισχυρότεροι στην αντιμετώπιση της παράτυπης μετανάστευσης και την αύξηση της ασφάλειας».

Ειδικότερα, η ανάρτηση του κ. Αβραμόπουλου έχει ως εξής: «Συγχαρητήρια στη Europol και την Ελληνική Αστυνομία για τη σύλληψη και την εξάρθρωση της διεθνούς εγκληματικής οργάνωσης που εμπλέκεται στην κλοπή, παραποίηση και πώληση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων στην Ευρώπη. Συλλογικά είμαστε ισχυρότεροι στην αντιμετώπιση της παράτυπης μετανάστευσης και την αύξηση της ασφάλειας».

Congratulations to @Europol and @hellenicpolice for arresting and dismantling international organised crime group involved in stealing, falsifying and selling fraudulent travel documents in Europe. Collectively stronger in tackling irregular migration and increasing security. https://t.co/JVvMymUsPQ

— DimitrisAvramopoulos (@Avramopoulos) 1 Μαρτίου 2018

(ΑΠΕ/ΜΠΕ)

Keywords
Τυχαία Θέματα