Στον τελικό του Wimbledon Σερένα Ουίλιαμς και Κέρμπερ (εικόνες – video)

Μόλις δέκα μήνες μετά τη γέννηση του παιδιού της, η Σερένα Ουίλιαμς επέστρεψε δυναμικά και το Σάββατο (14/7) θα είναι για δέκατη φορά παρούσα στον τελικό του Wimbledon. Απέναντί της θα βρει την Αντζελίκ Κέρμπερ, η οποία πήρε πρώτη την πρόκριση στον τελικό.

Η Αμερικανίδα τενίστρια επικράτησε την Πέμπτη (12/7) στον ημιτελικό της γερμανίδας Τζούλια Γκέργκες με 6-2, 6-4 και πλέον θα διεκδικήσει το όγδοο τρόπαιό της στο φημισμένο λονδρέζικο

τουρνουά. Οι δυο τους είχαν συναντηθεί στον τελικό και πριν από δύο χρόνια, με την Ουίλιαμς να επικρατεί τότε 7-5, 6-3.

Η Αντζελίκ Κέρμπερ νίκησε 6-3, 6-3 τη Λετονή Γελένα Οσταπένκο και «έκλεισε θέση» στον τελικό. Η 30χρονη Γερμανίδα, άλλοτε Νο 1 στην παγκόσμια κατάταξη (σήμερα βρίσκεται στο Νο10), καταφέρνει για δεύτερη φορά στην καριέρα της να φτάσει στον τελικό του λονδρέζικου τουρνουά, δύο χρόνια μετά την ήττα της από τη Σερένα Ουίλιαμς.
Την ίδια αντίπαλο ενδέχεται να βρει και φέτος απέναντί της, εφόσον η Αμερικανίδα ξεπεράσει στον δεύτερο ημιτελικό το εμπόδιο της Γερμανίδας Τζούλια Γκέργκες.

The ladies’ singles final is set, and we’ve got ourselves a rematch…#Wimbledon pic.twitter.com/bwfQZ3l87A

Wimbledon (@Wimbledon) 12 Ιουλίου 2018

Still unbeaten at #Wimbledon since 2014.@serenawilliams‘ victory over Julia Goerges extends her run of consecutive match wins at The Championships to 20, equalling her career-best streak set between 2002 and 2004

Keywords
Τυχαία Θέματα