Επίθεση στον 52χρονο την ώρα που έφτασε στον ανακριτή – «Θα σε ταΐζουμε κιόλας» (video)

Προθεσμία για να απολογηθεί αύριο, Τρίτη, πήρε ο 52χρονοςΗ φοιτήτρια απάντησε σε αγγελία που είχε βάλει ο 52χρονος και στην οποία ζητούσε γυναίκα ως περιστασιακή οικιακή βοηθόΤην υποχρέωσε να φορά ένα κοντό φόρεμα με τιράντα και έντονο χρώμαΉθελε να πουλήσει τα όσα φρικιαστικά κατέγραφε

Επίθεση δέχθηκε ο 52χρονος φερόμενος ως βιαστής της Δάφνης έξω από τα Δικαστήρια της Ευελπίδων.

Όταν ο κατηγορούμενος βγήκε από το γραφείο του ανακριτή ήρθε αντιμέτωπος με την οργή των πολιτών. «Θα σε ταΐζουμε βρε … δεν ντρέπεσαι ; Ντροπή σου. Αφήστε τον! Τι τον πάτε μέσα»,

ακούστηκε από εξαγριωμένους πολίτες που βρέθηκαν στο δικαστήρια της Ευελπίδων.

«Δεν με άφησαν να πάρω τηλέφωνο ούτε τον δικηγόρο», είπε στους δημοσιογράφους όταν τον ρώτησαν αν απολογήθηκε.

Ερωτηθείς αν έχει να πει κάτι στην οικογένεια της κοπέλας και αν έχει μετανιώσει απάντησε «θα φανούν όλα!».

Ο 52χρονος εμφανίσθηκε χωρίς τον δικηγόρο του και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο.

O 52χρονος κατηγορείται για: αρπαγή με σκοπό να εξαναγκαστεί η παθούσα σε πράξη και ανοχή για την οποία δεν υπήρχε υποχρέωση της, βιασμό κατ’ εξακολούθηση, παραβίαση απορρήτου για μη δημόσια πράξη και επικίνδυνη σωματική βλάβη κατ’ εξακολούθηση.

Τα πρώτα λόγια του 52χρονου

«Τι έκανα ρε παιδιά; ΑΜΕΑ είμαι. Είχαμε σχέση με την κοπέλα» ήταν τα λόγια του 52χρονου που κατηγορείται ότι βίασε την 20χρονη φοιτήτρια στη Δάφνη. «Αυτό ήταν το φετίχ της» δήλωσε ο κατηγορούμενος βγαίνοντας από την εισαγγελία.

Σε ερώτηση γιατί έκλαιγε και υπέφερε το κορίτσι απάντησε: «Εγώ ρε παιδιά τυφλός είμαι. Αν δεν ήθελε δεν θα ήταν εκεί».

Η φρίκη που έζησε η 20χρονη φοιτήτρια

Σύμφωνα με μια πρώτη κατάθεση που έδωσε η 20χρονη φοιτήτρια μέσα από το Τζάνειο Νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται, την Τετάρτη πήγε στο σπίτι του 52χρονου προκειμένου να τον περιποιηθεί και παράλληλα να πληρωθεί για τις τέσσερις φορές που τον είχε επισκεφθεί.

Από την πρώτη μέρα που έπιασε την δουλειά ο 52χρονος την υποχρέωσε να φορά ένα κοντό φόρεμα με τιράντα και έντονο χρώμα, με την δικαιολογία ότι βλέπει μόνο σκιές και μόνο έτσι θα μπορούσε να την διακρίνει. Αφότου, λοιπόν, μπήκε στο ισόγειο διαμέρισμα η 20χρονη, ο 52χρονος τη νάρκωσε με κάποιο υγρό που είχε έντονη μυρωδιά ασετόν. «Ήταν γύρω στις πέντε το απόγευμα. Έπλενα τα πιάτα στον νεροχύτη. Με αιφνιδίασε. Ήρθε από πίσω μου και μου έβαλε ένα αναισθητικό πανί στο πρόσωπο. Ζαλίστηκα και έχασα τις αισθήσεις μου. Μετά με έσυρε στο δωμάτιο…» περιέγραψε με τρόμο.

Ήθελε να πουλήσει τα βίντεο

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι ο 52χρονος βιαστής της Δάφνης ήθελε να πουλήσει τα βίντεο στα οποία κατέγραφε τα όσα φρικιαστικά έκανε στην άτυχη φοιτήτρια.

Η λεπτομέρεια που οδήγησε τους Αστυνομικούς της Ασφάλειας να εξετάσουν με σοβαρότητα το ενδεχόμενο του αργού θανάτου της φοιτήτριας και μάλιστα μέσα σε απανωτούς βιασμούς και απόλυτη βία και τελικά κατέληξαν σε αυτό το συμπέρασμα, ήταν το κινητό της κοπέλας το οποίο βρέθηκε στο κολαστήριο της οδού Όθωνος απενεργοποιημένο και με την μπαταρία βγαλμένη.

Ψάχνουν κι άλλα θύματά του οι αστυνομικοί

Οι αστυνομικοί εξετάζουν τις υποθέσεις άλλων τριών νεαρών γυναικών, οι οποίες ανταποκρίθηκαν σε αγγελία του 52χρονου και ενδέχεται να δέχθηκαν ελαφρά σεξουαλική παρενόχληση, με αποτέλεσμα να εγκαταλείψουν γρήγορα την δουλειά.

Για το λόγο αυτό τις επόμενες ημέρες αναμένεται με απόφαση του Εισαγγελέα να δοθούν στην δημοσιότητα οι φωτογραφίες του 52χρονου βιαστή.

Την ίδια ώρα η πρώην του 52χρονου δηλώνει σοκαρισμένη για τα όσα έχει κάνει ο επί εννέα χρόνια σύντροφός της.

Keywords
Τυχαία Θέματα