Αγροτικών κινητοποιήσεων συνέχεια – Τρακτέρ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Παραμένουν οι αγρότες όλης της χώρας σε κεντρικά οδικά σημεία με τα οχήματά τους και συνεχίζουν τους αποκλεισμούς.

Οι αγρότες της ανατολικής Θεσσαλονίκης και περιοχών της Χαλκιδικής, οι οποίοι συγκροτούν το μπλόκο των «Πράσινων Φαναριών» θα συγκεντρωθούν σήμερα στο Υπουργείο Μακεδονίας.

Αυτό αποφασίστηκε σε ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στη Νέα Ραιδεστό με τη συμμετοχή

αγροτών από όλη την Κεντρική Μακεδονία.

Υπενθυμίζεται ότι υπάρχει επ΄αόριστον αποκλεισμός και στα δύο ρεύματα για 9η ημέρα σήμερα στη Λεωφόρο Γεωργικής Σχολής, στο ύψος της διασταύρωσης «Πράσινα Φανάρια» και η κυκλοφορία των οχημάτων, καθώς και η μετάβαση στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», γίνεται από παρακαμπτήριες οδούς.

Συνεχίζονται οι συμβολικοί αποκλεισμοί κεντρικών οδικών αρτηριών και σε άλλα σημεία με αποτέλεσμα η κυκλοφορία στις εθνικές οδούς γίνεται μετ’ εμποδίων.

Τρακτέρ από το μπλόκο της Νίκαιας, συνοδεία αυτοκινητοπομπής, απέκλεισαν προσωρινά τα Τέμπη, σε μια συμβολική κίνηση προειδοποίησης προς την κυβέρνηση, ενώ την Τρίτη προγραμματίστηκε νέα συνάντηση της Πανελλαδικής Επιτροπής Μπλόκων Ελλάδας για να καθορίσουν το μέλλον των κινητοποιήσεων και το συντονισμό των κινήσεών τους.

Αγρότες αναμένεται επίσης να αποκλείσουν την Πατρών – Κορίνθου, στο ύψος του Αιγίου.
Συνεχίζουν παράλληλα τις κινητοποιήσεις τους οι παραγωγοί της Κρήτης με ολιγόωρους αποκλεισμούς κομβικών οδικών σημείων.

Keywords
Τυχαία Θέματα