Στο… σκαμνί ο Κέβιν Σπέισι για υπόθεση σεξουαλικής επίθεσης και στο Λονδίνο

Έρευνα για σεξουαλική επίθεση που διαπράχθηκε το 2008 στο νότιο Λονδίνο από έναν άνδρα που, σύμφωνα με το βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο Sky News, ήταν ο αμερικανός ηθοποιός, Κέβιν Σπέισι, ερευνά η βρετανική αστυνομία.

Δείτε επίσης: Εργαζόμενοι στο House of Cards καταγγέλλουν ότι ο Σπέισι τους παρενοχλούσε

Από την πλευρά της, η Σκότλαντ Γιαρντ δεν επιβεβαίωσε το όνομα του υπόπτου, δεδομένου ότι δεν του έχουν απαγγελθεί κατηγορίες.

Όπως αναφέρει το Sky News, το επεισόδιο αυτό σημειώθηκε κοντά στο Ολντ Βικ, το θέατρο του οποίου ο Σπέισι ήταν καλλιτεχνικός διευθυντής από το 2004 μέχρι το 2015.

Δείτε επίσης: Νέες κατηγορίες κατά του Κέβιν Σπέισι για σεξουαλική παρενόχληση από μεξικανό ηθοποιό

Την Πέμπτη, ένας πρώην εργαζόμενος στο Ολντ Βικ είπε ότι είδε τον Σπέισι να παρενοχλεί άνδρες κατ’ επανάληψη και κατηγόρησε το θέατρο ότι “έκανε τα στραβά μάτια”.

Η διεύθυνση του θεάτρου, που ρωτήθηκε για το θέμα από το Γαλλικό Πρακτορείο, απάντησε μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ότι “δεν είναι επί του παρόντος σε θέση να σχολιάσει πράγματα που μπορεί να συνέβησαν στο παρελθόν”. Το θέατρο πάντως έχει ανακοινώσει μια ηλεκτρονική διεύθυνση ([email protected]) όπου μπορούν να απευθύνονται όποιοι γνωρίζουν πληροφορίες για την υπόθεση.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Keywords
Τυχαία Θέματα